ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εμπιστεύσου το σύννεφο για τις δουλειές της επιχείρησής σου

Εμπιστεύσου το σύννεφο για τις δουλειές της επιχείρησής σου

Στη σύγχρονη εποχή, οι γενικοί διευθυντές πληροφοριακών συστημάτων (CIO) πρέπει να εξετάζουν πολλές λύσεις. Πρέπει να είναι γρηγορότεροι προκειμένου να μπορούν να παρέχουν πιο έξυπνους τρόπους εργασίας· να διασφαλίζουν την ασφάλεια της επιχείρησης τους· να διευκολύνουν περισσότερο τους πελάτες. Μπορούν όλα αυτά να γίνουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με περιορισμένους πόρους; Η απάντηση είναι: Ναι.

Σήμερα, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν την τεχνολογία cloud για τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, καθώς είναι λογικό κάποιος να αναζητά απλούς τρόπους εργασίας, ώστε όλες οι διαδικασίες να εκτελούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι επιχειρήσεις, λοιπόν, θα πρέπει να βασίζονται στην τεχνολογία cloud προκειμένου να υποστηρίξουν τη μετατροπή τους σε έναν πραγματικά ψηφιακό οργανισμό. Αυτό σημαίνει ότι τα σημαντικά δεδομένα, τα εργαλεία και οι εφαρμογές θα είναι πάντα διαθέσιμα, λόγω του ότι φυλάσσονται σε ασφαλή κέντρα. Αυτό επίσης σημαίνει ότι οι υποδομές μετακινούνται εκτός εγκαταστάσεων και εντός του cloud, ώστε να προσφέρουν σε εργαζόμενους και πελάτες μια σταθερή και ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη εμπειρία επιχειρηματικής τεχνολογίας, όπου και αν βρίσκονται. Τέλος, σημαίνει ότι η ανάπτυξη μπορεί να στηρίζεται σε γρήγορες και ευέλικτες τεχνολογίες, οι οποίες θα διαμορφώνονται σύμφωνα με τον όγκο και τον φόρτο εργασιών μιας επιχείρησης. Συνεπώς, η ευελιξία των υποδομών που βασίζονται στο cloud είναι σημαντική για κάθε γενικό διευθυντή πληροφοριακών συστημάτων. Όσο λιγότερος χρόνος δαπανάται στις αλλαγές των ρυθμίσεων των υπηρεσιών ή σε ό,τι συνεπάγονται αυτές οι υπηρεσίες, τόσο το καλύτερο.

Μάθετε πώς το cloud μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας στο vodafone.gr/business