ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπάρχει ένα σύννεφο που μπορεί να κάνει την επιχείρησή σου πιο έξυπνη

Υπάρχει ένα σύννεφο που μπορεί να κάνει την επιχείρησή σου πιο έξυπνη

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, κάθε επιχείρηση πρέπει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις και στις διαρκώς αυξανόμενες προσδοκίες των πελατών της. Η τεχνολογία cloud παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, δημιουργώντας νέες δυνατότητες. Με το cloud οι εταιρείες μπορούν να κάνουν το επόμενο στρατηγικό τους βήμα: να μετασχηματιστούν ψηφιακά ώστε να εργάζονται εξυπνότερα, με πιο γρήγορους ρυθμούς και καλύτερη απόδοση.

Παραδείγματα μεγάλων εταιρειών μιλούν από μόνα τους: ποιος θα φανταζόταν πριν από κάποια χρόνια πως μια υπηρεσία ταξί δεν θα χρειάζεται να έχει στην ιδιοκτησία της αυτοκίνητα· μια επιχείρηση διαμονής ταξιδιωτών δεν θα χρειάζεται να διαθέτει ξενοδοχεία· και μια μουσική εταιρεία δεν θα χρειάζεται να πουλήσει ούτε έναν δίσκο; Όλες οι παραπάνω επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν συνδυάζοντας τη χρήση τεχνολογίας cloud, με ανθρώπους που ξέρουν πώς να την αξιοποιήσουν.

Η ευελιξία είναι στοιχείο-κλειδί στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Με το να μπορούν οι εταιρείες να εγκαθιστούν δεδομένα, εφαρμογές και εργαλεία σε ένα παγκόσμιο σύστημα cloud εξασφαλίζουν ότι οι νέοι συνεργάτες τους μπορούν να ξεκινήσουν να δουλεύουν άμεσα, προσβλέποντας και στην άμεση απόκτηση κέρδους e. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα ελέγχου νέων εταιρικών εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο, ενώ τα αποτελέσματα θα μεταβιβάζονται στους προγραμματιστές τη στιγμή που καταγράφονται, έτσι ώστε οι υπηρεσίες που απευθύνονται στο καταναλωτικό κοινό να είναι διαρκώς διαθέσιμες, και να βελτιώνονται συνέχεια.

Πρόκειται για μια ιδανική κατάσταση στην οποία οι άνθρωποι, οι διαδικασίες, η τεχνολογία, οι χώροι εργασίας και τα συστήματα συνεργάζονται από κοινού, έχοντας ως βάση μια ευέλικτη επιχειρηματική στρατηγική – κι αυτή είναι η ουσία της έξυπνης εργασίας.

Κατά συνέπεια, οι καινοτόμες αυτές επιχειρήσεις αναπτύσσονται πολύ πιο γρήγορα προσελκύοντας νέους πελάτες.

Η ανεύρεση του τρόπου έξυπνης εργασίας με το cloud είναι μια περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί υποστήριξη από τον πάροχο. Ωστόσο, εάν μια επιχείρηση το κάνει με σωστό τρόπο, τότε τα οφέλη μπορούν να είναι μεγάλα. Μάθετε πώς το cloud μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας πιο «έξυπνη» vodafone.gr/business