ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Business Week 2018 στο Deree: Young Leaders Grow(ing) Greece

Business Week 2018 στο Deree: Young Leaders Grow(ing) Greece

Aπό 13 έως 16 Μαρτίου, το Deree – The American College of Greece διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή του Business Week, στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή. Ο θεσμός, που φέτος διανύει τον 13ο χρόνο του, έχει στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ του επιχειρηματικού και του ακαδημαϊκού κόσμου, δημιουργώντας το πλαίσιο για έναν γόνιμο διάλογο ανάμεσα στους σπουδαστές, τους αποφοίτους του Deree και το κοινό με διαπρεπείς εκπροσώπους και επαγγελματίες του διεθνούς και ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.

Το φετινό Business Week έχει τίτλο «Young Leaders Grow(ing) Greece» και είναι αφιερωμένο στη σημασία της ανάπτυξης νέων ηγετών για την οικονομική πρόοδο της χώρας μας.

Η θεματική του αποτελεί επιλογή των σπουδαστών της Σχολής Business του Deree. Η φετινή διοργάνωση θέλει να δώσει, μέσω των πολύ σημαντικών ομιλητών, πολύτιμες συμβουλές στους νέους που σκέφτονται να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, καθώς και να αναδείξει την επίδραση που μπορεί να έχει η νεανική ηγεσία στην οικονομική ευημερία της χώρας.

Ποιος είναι ο ρόλος της εκπαίδευσης και πώς μπορεί να αναδείξει τα ταλέντα και το επιχειρηματικό πνεύμα των νέων;

Κεντρικός ομιλητής στο Business Week 2018 είναι ο Ιρλανδός Declan Costello, Κύριος Σύμβουλος, Επικεφαλής της αποστολής για την Ελλάδα, της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Χρηματοδοτικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Την εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιήσουν η δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, διευθύντρια του κοινωφελούς ιδρύματος Αθανασίου Λασκαρίδη και μέλος του Δ.Σ. του The People’s Trust, μαζί με τον Paul Kidner, γενικό διευθυντή του The People’s Trust, το οποίο ενισχύει και ενδυναμώνει τους επιχειρηματίες του αύριο. Οι δύο τους θα αναπτύξουν την ιδέα της δημιουργίας μίας κοιτίδας νεανικής επιχειρηματικότητας του Deree και θα προσφέρουν 3 χορηγίες σε 3 φοιτητές του Κολλεγίου, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

Στους ομιλητές που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση συγκαταλέγονται μερικοί από τους πιο αξιόλογους ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες της αγοράς όπως ο Σταύρος Τσομπανίδης ιδρυτής της Phee, Forbes 2018 30 under 30, o Jai Mexis της Odyssea, ο Φάνης Κουτουβέλης της Intale, ο Αντώνης Φιοράκης της Incrediblue, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της InstaYacht και Farmer’s Republic, καθώς και στελέχη εδραιωμένων επιχειρήσεων –Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΠΑΠ, Green Cola– που θα συζητήσουν πώς βοηθούν οι ίδιοι τους νέους ηγέτες να αναπτυχθούν.

Το Business Week του Deree είναι ένας πολυετής θεσμός που παρακολουθεί και καταγράφει τις τάσεις και τις εξελίξεις στον επιχειρηματικό κόσμο, εντός και εκτός Ελλάδας, μετουσιώνοντας τα εκάστοτε συμπεράσματα σε όφελος για τους φοιτητές και αυριανούς επιχειρηματίες.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τη δήλωση συμμετοχής, πατήστε εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ