ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι ομορφότερες προτάσεις διαμονής της Ελλάδας θα είναι και πάλι εδώ!

Οι ομορφότερες προτάσεις διαμονής της Ελλάδας θα είναι και πάλι εδώ!

Λίγες ημέρες πριν τη δεύτερη διοργάνωση Boutique Hotels & Villas Forum 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα και οι συμμετοχές έχουν ήδη παρουσιάσει αύξηση 30% σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2017.

35 μοναδικά καταλύματα από 21 προορισμούς της Ελλάδας έχουν πάρει ήδη θέση για να συναντήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί, επίσης για δεύτερη χρονιά, το Σεμινάριο Πωλήσεων και Αύξησης Κρατήσεων για Boutique Hotels & Villas, όπου εκπρόσωποι και πρωταγωνιστές της τουριστικής αγοράς θα μιλήσουν, αναλύοντας πρακτικές και μεθόδους επίτευξης στόχων.

Οι 9 εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι από τις εταιρείες: SWOT, Expedia, i-team, GTP, AboutHotelier, 100% Hotel Show & Hotelier Academy, Minaluxury Hotels και σε μία ειδική ενότητα για αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων με πελάτες, θα μιλήσει ο κος. Χρήστος Κουτσόπουλος, επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

103 SWOT

Το Forum τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ, ενώ τη διοργάνωση στηρίζουν οι εταιρείες: Transtours, Fun Promotion, Sounds Good, Lux Filmography, Growth Greece, 100% Hotel Show, Grafima, CNN.gr.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι: Η Καθημερινή, GTP, Hotel & Restaurant, Minaluxury Hotels, Στέντορας, Skywalker.

Τα ενδιαφερόμενα καταλύματα, τα ταξιδιωτικά γραφεία από όλη την Ελλάδα και οι προμηθευτές Ξενοδοχειακού εξοπλισμού, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 210-6525520, μέσω e-mail στο: forum@swot.gr και βεβαίως με άμεση εγγραφή στο https://forum.swot.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ