ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κίνηση-ματ για να κάνετε το #TeleftaioTsigaro

Κίνηση-ματ για να κάνετε το #TeleftaioTsigaro

Όλο και περισσότεροι καπνιστές αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις της αγαπημένης τους συνήθειας στην υγεία τους, με αποτέλεσμα να αναζητούν τρόπους για να τη συνεχίσουν, χωρίς τις επιβλαβείς συνέπειές της. Πώς, όμως, να πάρεις απόφαση να κάνεις το #TeleftaioTsigaro; Πόσο εύκολο είναι; Πόσο εφικτό; Κι, όμως, αν το σκεφτείς, δεν είσαι και τόσο μακριά… Ίσως μόνο μία μέρα απέχει από το να το αποφασίσεις.

Το μέλλον, με βεβαιότητα, θα είναι απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου, καθώς νέοι τρόποι, για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, έχουν γίνει ήδη η αγαπημένη μας συνήθεια. Τα καπνικά προϊόντα μειωμένου κινδύνου, χάρη στις καινοτομίες που εσωκλείουν, παρέχουν το ίδιο ποσοστό απόλαυσης και αλλάζουν άρδην τις συνήθειες των καπνιστών.

«Αυτό θα είναι το τελευταίο μου»

Τις τελευταίες ημέρες, είδαμε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, τραγουδιστές και δημοφιλείς στο χώρο της showbiz ανθρώπους, να μοιράζονται μαζί μας την τελευταία φορά που κάπνισαν, που θυμούνται τον εαυτό τους με ένα τσιγάρο στο χέρι. Ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, μοιράστηκαν με τους followers τους στα social media την τελευταία τους ανάμνηση από την εποχή που ο αναπτήρας βρισκόταν στην τσέπη τους για να συντροφεύσει το άναμμα του τσιγάρου τους.

2

Τελευταίος αμετανόητος καπνιστής ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος έπεσε «θύμα»… αιφνιδιασμού. Με την πρωτοβουλία #teleftaiotsigaro να στήνει σε μία στάση λεωφορείου στη Γλυφάδα ένα εξατομικευμένο μήνυμα για τον Σταύρο, μάλλον κατάφερε να τον πείσει πως έφτασε η στιγμή να κάνει το τελευταίο του τσιγάρο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει πολύ συχνά την έκφραση: «Αυτό θα είναι το τελευταίο μου». Έτσι, μία έκπληξη τον περίμενε στη στάση του λεωφορείου στη Γλυφάδα, από την οποία περνά καθημερινά την ίδια ώρα. Εκεί, περιμένοντας το λεωφορείο, η στάση άρχισε να του «μιλά» για τη συνήθειά του. Τελικά, πώς μπορεί ένας καπνιστής να αλλάξει στάση, ειδικά αν του το πει μια στάση;

Μην ξεχνάτε πως, το τελευταίο τσιγάρο είναι μόνο μία μέρα μακριά. Μια κίνηση μακριά. Μια κίνηση-ματ.