ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Επιστροφή Στοιχήματος» στους προημιτελικούς του Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Επιστροφή Στοιχήματος» στους προημιτελικούς του Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει η προημιτελική φάση του Champions League. Ξεχωρίζουν ο περσινός τελικός της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο αγγλικός «εμφύλιος» της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στους άλλους δύο αγώνες υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Η Μπάγερν έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με τη Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα θα επιδιώξει να πετύχει σκορ πρόκρισης, στο Camp Nou, κόντρα στη Ρόμα.

Στους τέσσερις προημιτελικούς του Champions League, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ», σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0. Η «Επιστροφή Στοιχήματος» είναι διαθέσιμη και μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs).

Στα Ματς του Κουπονιού ο αγώνας Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης

Την παράσταση κλέβει απόψε, στις 21:45, το παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ έχουν περισσότερες από 100 επιλογές συνολικά, για να ποντάρουν πριν από την έναρξη και τη διάρκεια του ντέρμπι Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης.

Προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ