ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ιστορίες επαγγελματικής επιτυχίας με ΟΠΑΠ Forward

Ιστορίες επαγγελματικής επιτυχίας με ΟΠΑΠ Forward
EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Τη «σφραγίδα» του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward φέρει ακόμη μια ιστορία επαγγελματικής επιτυχίας, αυτή του Plexearth.

Η ελληνική εταιρεία – που είχε κάνει ήδη άνοιγμα στις διεθνείς αγορές – κατόρθωσε, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, να ενισχύσει τη θέση της στην παγκόσμια αγορά, να προωθήσει καλύτερα το προϊόν της και να επιτύχει άμεσα σημαντική αύξηση πωλήσεων.Επόμενος στόχος που θέλει να υλοποιήσει το Plexearth με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ Forward, είναι η ανάπτυξη των πωλήσεων σε μεγάλες κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς, όπως εξηγεί ο Ιδρυτής και CEO της εταιρείας, Λάμπρος Καλλιακάτσος.

Δείτε πώς περιγράφει ο Λάμπρος Καλλιακάτσος την εμπειρία από τη συμμετοχή του Plexearth στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ:

Τι είναι το ελληνικής εμπνεύσεως Plexearth

Το Plexearth είναι ένα καινοτόμο εργαλείο, που «λύνει» τα χέρια των μηχανικών, καθώς συνδέει με αποτελεσματικό τρόπο τα κατασκευαστικά, αρχιτεκτονικά και ενεργειακά σχέδια με τον πραγματικό κόσμο.

Ώρα ΟΠΑΠ Forward για 21 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, που στηρίζει την απασχόληση, εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2017 και εφέτος θα υποδεχθεί 21 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι εταιρείες που εντάχθηκαν στον α’ κύκλο του προγράμματος, μέσω της ολοκληρωμένης σειράς υπηρεσιών που λαμβάνουν, αύξησαν τον τζίρο τους κατά 20% και δημιούργησαν 111 άμεσες νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, μέσω των συνεργασιών που έχουν αναπτυχθεί, υποστηρίζουν 2.236 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ