ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η νέα εποχή της τηλεόρασης έφθασε και στην Ελλάδα!

Η νέα εποχή της τηλεόρασης έφθασε και στην Ελλάδα!

Ο τρόπος με τον οποίο παρακολουθούμε τηλεόραση έχει αλλάξει άρδην, καθώς πλέον θέλουμε να βλέπουμε το τηλεοπτικό περιεχόμενο τη στιγμή που το θέλουμε ανεξαρτήτως συσκευής ή τοποθεσίας που βρισκόμαστε. Πριν από μερικά χρόνια, κάτι τέτοιο φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο, πλέον, όμως, τα πάντα έχουν αλλάξει και μία νέα εποχή για την τηλεόραση έχει ξεκινήσει. Και σε αυτή την νέα εποχή αυτό που μετρά είναι το ποιοτικό και διαφορετικό περιεχόμενο, το οποίο αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια ότι είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στο ευρύ κοινό, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες αυτής της αλλαγής είναι η εμφάνιση και η ανάπτυξη του Netflix, την πιο πρωτοποριακή υπηρεσία ψυχαγωγίας στον κόσμο που έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος είναι το περιεχόμενο που δημιουργεί το ίδιο το Netflix με τηλεοπτικές σειρές όπως είναι «Το Στέμμα», το «Χαμένοι στο Διάστημα» ή το «Stranger Things».

Η πρώτη είναι μία από τις πιο ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές στην Ευρώπη και επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ της Αγγλίας και της οδού Downing 10 – δολοπλοκίες, έρωτες και μηχανορραφίες συνθέτουν το σκηνικό των μεγάλων γεγονότων που διαμόρφωσαν το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα. Η σειρά εντυπωσιάζει τόσο με την ποιότητά της, όσο και με την ιστορική ακρίβεια της. Σε σημείο που αρκετοί αναρωτιούνται πώς και δεν υπήρξαν αντιδράσεις από το Μπάκιγχαμ, όταν άρχισε να προβάλλεται. Από την άλλη πλευρά, αυτός είναι και ο λόγος της υψηλής δημοτικότητάς του.

2

Το «Χαμένοι στο Διάστημα» είναι μεν το remake μίας παλαιότερης αμερικανικής σειράς της δεκαετίας του 1960, η οποία ήταν περισσότερο κωμωδία, παρά περιπέτεια. Στην περίπτωση της σειράς του Netflix, όμως, η κατάσταση είναι διαφορετική και ουσιαστικά πρόκειται για μία διαστημική και αρκετά «σκοτεινή» περιπέτεια. Το Netflix γενικώς δεν έχει πρόβλημα να πειραματιστεί και αυτό είναι προφανές και με το «Stranger Things» το οποίο είναι ένα ερωτικό γράμμα προς την δεκαετία του ΄80 όπου το sci-fi, το δράμα και το μεταφυσικό δημιουργούν ένα υπέροχο mix.

Το θέμα με το Netflix είναι πως για να εγγραφτείς από την Ελλάδα θα έπρεπε -μέχρι τώρα- να είχες τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο και επιπλέον θα έπρεπε να «κατεβάσεις» και το σχετικό app. Αυτό αλλάζει με την WIND VISION, τη νέα συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης της WIND, η οποία προσφέρει εξελιγμένες δυνατότητες θέασης. Και στην περίπτωση του Netflix, η WIND VISION προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο του πρώτου με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεκοντρόλ!

3

Πρακτικά, η WIND προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να απολαμβάνει κάποιος Netflix, αφού αυτή την περίοδο μαζί με κάθε ενεργοποίηση WIND VISION, οι συνδρομητές με WIND Fiber και σύνδεση ADSL αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στο Netflix για έξι ή τρεις μήνες αντίστοιχα. Έτσι, είτε έχεις συνδρομή στο Netflix είτε κάνεις τώρα, μπορείς να απολαμβάνεις το εντυπωσιακά μεγάλο περιεχόμενο του που επεκτείνεται διαρκώς, καθώς υπάρχουν ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ που καλύπτουν κυριολεκτικά τις απαιτήσεις κάθε τηλεθεατή.

* η προσφορά με δωρεάν έως 6μήνες Netflix ισχύει για αιτήσεις έως 31/6/18

ΔΗΜΟΦΙΛΗ