ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου της Coca-Cola HBC ο Γιώργος Α. Δαυίδ

Αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου της Coca-Cola HBC ο Γιώργος Α. Δαυίδ
Ο Γιώργος Α. Δαυίδ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Γιώργος Α. Δαυίδ αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Coca-Cola HBC, με ισχύ από την 27 Ιανουαρίου 2016.

Ο κ. Δαυίδ κατείχε την θέση του Προέδρου της Coca-Cola HBC από το 1981 και θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2016, οπότε και θα αποσυρθεί από την εταιρεία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Coca-Cola HBC αποφάσισε το διορισμό του Αντιπροέδρου Αναστάση Γ. Δαυίδ ως Προέδρου, μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας. Ο Αναστάσης Γ. Δαυίδ θα προταθεί για εκλογή από τους μετόχους στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2016. Ο Αναστάσης Γ. Δαυίδ συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Coca-Cola HBC ως μη εκτελεστικό μέλος από το 2006 και ορίστηκε Αντιπρόεδρος το 2014.

Ο Αναστάσης Γ. Δαυίδ σχολίασε: «Ο διορισμός μου ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Coca-Cola HBC αποτελεί μεγάλη τιμή. Ενστερνίζομαι πλήρως τις αξίες της εταιρείας και θα συνεχίσω να εργάζομαι με τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο και τη διοίκηση ώστε να υλοποιήσουμε τη στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας μας». Ο Γιώργος Α. Δαυίδ δήλωσε σχετικά: «Αισθάνομαι περήφανος που διετέλεσα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Coca Cola HBC. Μετά από 35 χρόνια στην εταιρεία, πιστεύω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραδώσω τα ηνία σε έναν νέο ηγέτη. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Αναστάση και σε όλους στην Coca Cola HBC κάθε επιτυχία για το μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ