ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

wallet+: Η Hellas Direct συνεργάζεται με την tbi bank σε μία ολοκληρωμένη λύση για κάθε αυτοκίνητο

wallet+: Η Hellas Direct συνεργάζεται με την tbi bank σε μία ολοκληρωμένη λύση για κάθε αυτοκίνητο
freepik.com

Το όχημά μας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που μας προσφέρει άνεση και διευκολύνσεις, ώστε να παραμένουμε συνεπείς στο απαιτητικό πρόγραμμά μας. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, οι πάγιες, αλλά και οι έκτακτες δαπάνες που επιβάλλει ένα αυτοκίνητο ή ένα δίκυκλο όχημα, υπάρχει περίπτωση να μας βγάλουν εκτός budget ή να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στην καθημερινότητά μας.

Πόσες φορές έτυχε να εμπλακούμε σε ένα τροχαίο ατύχημα και δεν μπορούσαμε να διαθέσουμε άμεσα το ποσό που απαιτούσε η επισκευή του οχήματός μας; Πόσες φορές αναβάλλαμε επ' αόριστον το σέρβις ή την αλλαγή των ελαστικών, επειδή δεν είχαμε προβλέψει έγκαιρα το κόστος μίας τέτοιας διαδικασίας; Ειδικότερα σε μία οικονομικά αβέβαιη περίοδο, που το εισόδημά μας είναι περιορισμένο και τα έξοδά μας αυξάνονται, χρειάζεται να ιεραρχήσουμε καλύτερα τις προτεραιότητές μας και να αναζητήσουμε ευέλικτές λύσεις, οι οποίες θα μας επιτρέπουν να έχουμε τον έλεγχο των δαπανών του οχήματός μας.

Μάλιστα, μία από αυτές τις σύγχρονες λύσεις μας προσφέρεται μέσα από τη νέα συνεργασία της Hellas Direct με την tbi bank. Πρόκειται για το ηλεκτρονικό πορτοφόλι wallet+, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε όλα τα έξοδα του οχήματός μας, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας και κυρίως, χωρίς να έρθουμε αντιμέτωποι με τις καθυστερήσεις και τα κωλύματα της γραφειοκρατίας.

Εξασφαλίζοντας ηρεμία, ασφάλεια και ευελιξία κάθε στιγμή, όπου και αν είμαστε

Οι επισκευές εξωτερικής ζημιάς ή βλάβης, το καθιερωμένο σέρβις, τα τέλη κυκλοφορίας, η αντικατάσταση των ελαστικών, το ΚΤΕΟ, είναι μόνο μερικά από τα έξοδα που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό μας και μερικές φορές, μας αναγκάζουν να βγάλουμε σε ακινησία το όχημά μας, επειδή δεν μπορούμε να τα καλύψουμε.

Ωστόσο, πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα, αν είχαμε άμεσα πρόσβαση σε ένα ψηφιακό «πορτοφόλι», από το οποίο θα λαμβάναμε το ποσό που χρειαζόμασταν, για να εξασφαλίσουμε ένα απόλυτα λειτουργικό όχημα, που θα μας χάριζε ηρεμία, ασφάλεια και ευελιξία στην καθημερινότητά μας; Αυτό το «πορτοφόλι», λοιπόν, είναι το wallet+ της Hellas Direct, το οποίο χρηματοδοτεί όλα τα έξοδα του οχήματός μας, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε την εξόφλησή του με σταθερές μηνιαίες δόσεις.

Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα του wallet+, να επιλέξουμε τις υπηρεσίες που χρειαζόμαστε και συνεργείο, να κάνουμε online την αίτηση για τη χρηματοδότηση -η οποία κυμαίνεται από 200 έως 2.000 ευρώ και παρέχεται από συνεργαζόμενες τράπεζες- και έπειτα, να περιμένουμε να λάβουμε την έγκριση.

Η συνεργασία της Hellas Direct με την tbi bank μας συστήνει έναν ευέλικτο τρόπο πληρωμής

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ένα στα δύο ελληνικά νοικοκυριά αδυνατεί να ανταποκριθεί σε μία έκτακτη ανάγκη των 350 ευρώ, ένα ποσό που ισοδυναμεί περίπου με την αντικατάσταση ελαστικών και την προσθήκη καινούργιων σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Μάλιστα, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως η επέκταση της χρήσης πιστωτικής κάρτας παραμένει αργή για μεγάλο μέρος του πληθυσμού, είναι εύκολο να καταλάβουμε πόσο χρήσιμο είναι το wallet+ της Hellas Direct για τους οδηγούς.

Όχι μόνο επειδή προσφέρει σε όλους, ασφαλισμένους της και μη, ένα εξ ολοκλήρου «ηλεκτρονικό πορτοφόλι», το οποίο γεμίζει όταν πρέπει να καλύψουν πάγια ή έκτακτα έξοδα του οχήματός τους, αλλά επειδή τους επιτρέπει να ρυθμίζουν τις δόσεις εξόφλησης του ποσού που έλαβαν, μέσω του wallet+, ακόμη και αν δεν έχουν στην κατοχή τους κάποια πιστωτική κάρτα.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη συνεργασία της Hellas Direct με την Εθνική Τράπεζα και την tbi bank, καθώς και από τον νέο τρόπο πληρωμής, BNPL (Buy Now, Pay Later), δηλαδή «αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα», ο οποίος διευκολύνει τους οδηγούς και τους δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά, τα απρόοπτα της καθημερινότητας που προκύπτουν στο οδικό δίκτυο και μπορούν να συμβούν σε όλους.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να απολαμβάνουμε πιο ξέγνοιαστοί τις μετακινήσεις μας εντός και εκτός πόλης, χωρίς να μας αγχώνει ή να μας επιβαρύνει το κόστος συντήρησης του οχήματός μας, το wallet+ της Hellas Direct είναι η πρώτη πλατφόρμα που μας προσφέρει άμεση χρηματοδότηση όλων των εξόδων του οχήματος μας, μέσα σε πέντε λεπτά, δηλαδή όσο χρόνο χρειαζόμαστε για να συμπληρώσουμε online την αίτησή μας. Εμείς απλώς επιλέγουμε τις υπηρεσίες που χρειαζόμαστε, το συνεργείο που κρίνουμε πως αξίζει την εμπιστοσύνη μας και όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες τις αναλαμβάνει για εμάς η Hellas Direct.