ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρεις προδιαγραφές για τα έπιπλα σπιτιού: Ποιότητα κατασκευής, άψογη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές

Τρεις προδιαγραφές για τα έπιπλα σπιτιού: Ποιότητα κατασκευής, άψογη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η έλευση του χειμώνα μας βάζει στη διαδικασία να προετοιμάζουμε το σπίτι μας κατάλληλα για τους επόμενους μήνες. Ποιος δεν ονειρεύεται, άλλωστε, να περάσει τις γιορτές σε ένα αναπαυτικό, ζεστό και οικείο περιβάλλον, στο οποίο όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους;

Και επειδή θέλουμε αυτό το σπίτι να είναι το δικό μας και εμείς, φυσικά, οι καλύτεροι οικοδεσπότες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσουμε τον προσωπικό μας χώρο, μετατρέποντάς τον σε ένα σύγχρονο καταφύγιο μοναδικής άνεσης και λειτουργικότητας. Πώς θα τα καταφέρουμε; Πραγματοποιώντας μία έρευνα αγοράς και θέτοντας κάποιες βασικές προδιαγραφές για τα έπιπλά που θα αποφασίσουμε να εντάξουμε σε αυτόν.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα φίλτρα που πρέπει να θέσουμε στην αναζήτησή μας, τα οποία μας οδηγούν απευθείας στον εκθεσιακό χώρο της GAND στον Μαρούσι, δηλαδή στην «καρδιά» μίας πατροπαράδοτης ελληνικής επιχείρησης που δραστηριοποιείται από το 1970, ενώ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα.

Ποιότητα κατασκευής από διαχρονικά και ανθεκτικά υλικά

Τα έπιπλα που μας συντροφεύουν στην καθημερινότητα είναι αντικείμενα που μας δένει μαζί τους μία σχέση ζωής. Ακριβώς για αυτό, έχουμε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις πριν αποφασίσουμε να εντάξουμε κάποιο στο σπίτι μας και ειδικότερα όταν πρόκειται για κάποιο κοινόχρηστο έπιπλο, όπως το καθιστικό ή η τραπεζαρία, τα οποία χρησιμοποιούνται τακτικά από όλη την οικογένεια. Και αν υπάρχει κάποιος που μας εγγυάται όντως μία υψηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών, αυτή είναι σίγουρα η GAND, η οποία μας προσφέρει μία γραπτή 15ετή εγγύηση για επισκευή ή ακόμη και ολική αντικατάσταση κάθε έπιπλου που αγοράσαμε από αυτή. Χρησιμοποιώντας διαχρονικά και ανθεκτικά υλικά, όπως το δρυς μασίφ ή καπλαμά, η αμερικάνικη καρυδιά, η οξιά, το πεύκο, κατασκευάζει αξιόπιστα έπιπλα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, πρωτότυπα έπιπλα που συνδυάζουν την καλαισθησία, το πρωτοποριακό design και την εργονομία, ενώ είναι προσαρμοσμένα απόλυτα στις διαστάσεις και τις ιδιαιτερότητες του χώρου μας.

Η τεχνογνωσία των έμπειρων τεχνικών που μας δίνει λύσεις

Ακόμη και για τους λίγο πιο αναποφάσιστους καταναλωτές που τυχόν αντιμετωπίζουμε την κάθε νέο έπιπλο ως μία σπουδαία επένδυση για το μέλλον, η αγορά επίπλων από την πλούσια γκάμα της GAND είναι «μονόδρομος». Όχι μόνο επειδή διαθέτει εντυπωσιακά σχέδια σε τραπεζαρίες, καθιστικά, έπιπλα τηλεόρασης, ντουλάπες, μπουφέδες, κρεβάτια επενδυμένα και ξύλινα, τα οποία βρίσκονται συγκεντρωμένα σε έναν χώρο 800 τ.μ., αλλά διότι μας παρέχει μία άψογη εξυπηρέτηση από ένα έμπειρο προσωπικό, που κάνει κάθε κομμάτι από αυτή τη διαδικασία πολύ πιο εύκολο. Οι τεχνικοί επιστρατεύουν την τεχνογνωσία τους και είναι πρόθυμοι να βρούμε από κοινού λύσεις διακόσμησης που θα βελτιώσουν τον χώρο μας εύκολα και οικονομικά, να δημιουργήσουμε σετ επίπλων κατάλληλα για τις διαστάσεις του δωματίου μας, ενώ μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε το υλικό, το χρώμα, το ύφασμα των επίπλων μας, σύμφωνα με την αισθητική μας.

Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση με ένα τηλεφώνημα ή μία επίσκεψη

Είναι αλήθεια πως ο ελεύθερος χρόνος που διαθέτουμε είναι δυσεύρετος και πολύτιμος και πιθανόν δεν διαθέτουμε αρκετό ώστε να αφιερώσουμε για μία ολοκληρωμένη και αποτελεσματική ανανέωση του προσωπικού μας χώρου. Ίσως γι’ αυτό, πολλοί από εμάς το αναβάλλουμε συνεχώς για... του χρόνου. Παρόλα αυτά, η GAND μας αποδεσμεύει από αυτό το άγχος, καθώς αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την αποστολή, τη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο που εμείς θα επιλέξουμε, χωρίς κάποια πρόσθετη χρέωση. Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να πραγματοποιήσουμε τηλεφωνικά την παραγγελία μας ή να επισκεφθούμε τον εκθεσιακό χώρο της GAND στο Μαρούσι. Μάλιστα, μία επίσκεψη μας δίνει και τη δυνατότητα να συζητήσουμε αναλυτικά με τους τεχνικούς πώς μπορούμε να τροποποιήσουμε ένα έπιπλο, να πειράξουμε το μήκος, το πλάτος και το ύψος του, για να συμβαδίζει με τις ανάγκες του χώρου μας. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος παράδοσης μίας παραγγελίας εξαρτάται από το είδος και το μέγεθός της, ενώ ο μέσος χρόνος παράδοσης των επίπλων υπολογίζεται περίπου στις 20 με 25 ημέρες.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως λίγα πράγματα συγκρίνονται με την οικεία αίσθηση που μας προσφέρει καθημερινά ο προσωπικός μας χώρος και ειδικότερα στο «κλείσιμο» μίας απαιτητικής μέρας. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επενδύσουμε σε αξιόπιστα έπιπλα, όπως τα σχέδια της GAND, τα οποία θα μας προσφέρουν κάθε στιγμή μέγιστη άνεση, λειτουργικότητα και άριστη ποιότητα, χωρίς να ξεπερνούν το budget μας.