ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Gaming καρέκλες: Πέντε προτάσεις για να γίνεις pro

Gaming καρέκλες: Πέντε προτάσεις για να γίνεις pro
Οι καλύτερες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά για μια gaming καρέκλα

Όταν η κουβέντα πάει στο PC gaming, το μυαλό των περισσότερων «ταξιδεύει» σε πανίσχυρα συστήματα, LED φωτισμούς σε κάθε πιθανό χρώμα, πληκτρολόγια που κάνουν «κλίκι-κλίκι» και ποντίκια που κινούνται με την ταχύτητα του ήχου.

Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν την εμπειρία και το… level για να αντιληφθούν τη σημασία της καλής gaming καρέκλας. Κακά τα ψέματα, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στο σώμα σου, είναι να το αναγκάσεις να κάθεται για ώρες σε μία καρέκλα που δεν είναι φτιαγμένη για κάτι τέτοιο. Ακόμα κι αν εκείνο αντέξει χωρίς να… παραπονεθεί, να είσαι σίγουρος ότι σε βάθος χρόνου το κόστος θα είναι μεγάλο.

Πέραν λοιπόν του επεξεργαστή, της κάρτας γραφικών και των λοιπών υποσυστημάτων του gaming rig σου, οφείλεις να επενδύσεις και στα κατάλληλα έπιπλα και συγκεκριμένα σε μία καλή, προσεκτικά σχεδιασμένη -και με το κατάλληλο στυλ, γιατί όχι- gaming καρέκλα. Έλα να δούμε τις καλύτερες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.

@Work Venus

Κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας υλικά και φτιαγμένη έτσι ώστε να αντέχει στην απαιτητική, καθημερινή χρήση, η @Work Venus θα δώσει άλλον αέρα στον χώρο σου. Θα την ερωτευτείς από την πρώτη κιόλας φορά που θα καθίσεις σε αυτή: το τεχνητό δέρμα και ο εργονομικός της σχεδιασμός θα «αγκαλιάσουν» τον κορμό σου, προσφέροντάς σου την τέλεια στάση καθίσματος. Χάρη στον μηχανισμό relax θα έχεις τη δυνατότητα να την προσαρμόσεις στα μέτρα σου. Ρύθμισε το ύψος του καθίσματος και αφέσου στην άνεση της Venus. Κι αν χρειαστεί να ξεκουράσεις τους βραχίονές σου, τα επενδυμένα με τεχνητό δέρμα μπράτσα της, θα το φροντίσουν!

@Work Nemesis Ultimate Edition

Αν η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας αποτελεί βασικό στόχο για σένα σε ό,τι αφορά το gaming setup σου, τότε δε θα μπορούσες να βρεις ιδανικότερη καρέκλα από τη Nemesis Ultimate Edition. Διαθέτει, βλέπεις, τεχνολογία RGB χάρη στην οποία θα δημιουργήσεις τους συνδυασμούς χρωμάτων της αρεσκείας σου! Παίξε με τη φωτεινότητα, τα χρώματα και τον ρυθμό εναλλαγής με το ειδικό τηλεχειριστήριο και άφησε τους πάντες άφωνους. Όσο για την τροφοδοσία της; Μπορείς να τη συνδέσεις σε οποιοδήποτε powerbank ή τροφοδοτικό κρύβοντας μάλιστα το καλώδιο στην ειδική θήκη του στην πλάτη της. Η καρέκλα διαθέτει ψηλή πλάτη, ρυθμιζόμενα μπράτσα και μαξιλαράκια μέσης και αυχένα.

@Work Racer Mini

Κομψή, συμπαγής και προσιτή, η καρέκλα Racer Mini είναι ειδικά φτιαγμένη για παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι έχουν δικαίωμα στο pro gaming, όμως η αλήθεια είναι πως μία κανονικού μεγέθους καρέκλα δε θα τους βολέψει ιδιαίτερα. Τουναντίον, μάλλον κακό θα κάνει στο σώμα τους. Εδώ είναι λοιπόν που η @Work δίνει τη λύση. Με πλάτος καθίσματος 46 εκατ. και ύψος 41-51 εκατ. η Racer Mini «αγκαλιάζει» το παιδικό σώμα, προσφέροντάς του πλήρη στήριξη. Η αίσθηση που αποπνέει με τον bucket σχεδιασμό, το τεχνητό δέρμα υψηλής ποιότητας και τα αποσπώμενα μπράτσα δε, είναι τόσο απολαυστική που το παιδί δε θα θέλει να αφήσει το γραφείο του!

Victorage Delta Series Repeltek

Αν ψάχνεις μία πραγματικά premium λύση για το γραφείο σου, μόλις τη βρήκες. Η Delta Series Repeltek δεν ενσωματώνει απλά τα 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας της Victorage αλλά τις καινοτομίες και την τεχνολογία που διαθέτουν τα καθίσματα της Mercedes Benz S-Class, για μία αδιανόητα απολαυστική εμπειρία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ύφασμα τεχνολογίας Repeltek με σπουδαία αντοχή σε φθορά και νερό, καθώς επίσης και εργονομικό σχεδιασμό που παρέχει άψογη στήριξη σε όλη τη σπονδυλική στήλη. Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα 3D θα σε βολέψουν εξαιρετικά ενώ η ρυθμιζόμενη κλίση φτάνει τις 155ο. Σημείωσε ότι η καρέκλα αντέχει μέχρι και 136 κιλά βάρους.

@Work Nemesis Red Claw

Ένα design που κλέβει την παράσταση με την πρώτη κιόλας ματιά, η Nemesis Red Claw θα δώσει άλλη αίσθηση στο gaming setup σου. Σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε «νυχιές», έρχεται να δώσει έναν πιο επιθετικό τόνο στο γραφείο σου, προσφέροντάς σου παράλληλα την απαραίτητη στήριξη στα gameplay sessions σου -όσο κι αν διαρκούν εκείνα! Διαθέτει μεταλλικό σκελετό που αντέχει στη σκληρή χρήση, ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι μέσης και αποσπώμενο για τον αυχένα. Το relax τύπου bucket κάθισμα μπορεί να πάρει κλίση που φτάνει και τις 177ο ενώ τόσο το ύψος του, όσο και τα μπράτσα ρυθμίζονται, προκειμένου να βρεις τη στάση που σε βολεύει περισσότερο.