ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η μεγαλύτερη «δύναμη» στις Σπουδές Τουρισμού είναι... το IEK ΑΛΦΑ!

Η μεγαλύτερη «δύναμη» στις Σπουδές Τουρισμού είναι... το IEK ΑΛΦΑ!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 11/9 ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με βάση πάντα την ανθεκτικότητα της τουριστικής βιομηχανίας, αλλά και το γεγονός ότι ο τουριστικός κλάδος στη χώρα μας είναι –και θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν- ο μεγαλύτερος... «εργοδότης», οι σπουδές στα τουριστικά επαγγέλματα αποτελούν μια σίγουρη επένδυση, δεδομένης της ζήτησης και της γρήγορης επαγγελματικής αποκατάστασης!

Κατέχοντας ηγετική θέση στα τουριστικά επαγγέλματα, με πρωτιές και βραβεύσεις των σπουδαστών του στις Τουριστικές Σπουδές, και με διακρίσεις τους κατά την πρακτική τους άσκηση από top 5άστερες ξενοδοχειακές αλυσίδες (όπως ο όμιλος ALDEMAR, κ.ά), το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, προσφέρει την κορυφαία λύση για Σπουδές Τουρισμού, στις ειδικότητες:

Στις διακοπές σου στην Ελλάδα, από το Άγιον Όρος και τα Μετέωρα, μέχρι την Πάτμο και την Κρήτη, σίγουρα το έχεις διαπιστώσει: μοναστήρια, εκκλησίες, προσκυνήματα, ιεροί τόποι και διαδρομές αποστολών!

Σε μια τέτοια χώρα λοιπόν, «διαμάντι» για Θρησκευτικό Τουρισμό, επίλεξε αυτήν τη μοναδική εξειδίκευση, που σε διαχωρίζει από τους άλλους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου!

Σπούδασε «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ και γίνε περιζήτητος επαγγελματίας στη «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας! Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ σήμερα, επαγγελματίας Υποδοχής & Φιλοξενίας αύριο. Πίστεψέ το!

Επίλεξε σήμερα τη Νο1 Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της χώρας, η οποία έχει αναδείξει μείζονα θέματα του ελληνικού Τουρισμού –Αθηναϊκή Ριβιέρα, Τουρισμός Εμπειρίας, Τουρισμός & Εκπαίδευση- μέσω των ετήσιων Τουριστικών Συνεδρίων που διοργανώνει, σε συντονισμό με τους αρμόδιους, εμπλεκόμενους φορείς Τουρισμού!

Οι απόφοιτοι του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελούν σταθερά, κάθε χρόνο, τη Νο1 επιλογή για περισσότερους από 40 ξενοδοχειακούς ομίλους-κολοσσούς της εγχώριας και διεθνούς Τουριστικής Βιομηχανίας!

Εσύ πού θα σπουδάσεις Τουριστικά;

Επίλεξε την 5άστερη Σχολή Τουρισμού της χώρας, με ένα τηλέφωνο στο 210-5279500 (ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας), 210-4120313 (ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά), 210-9640117 (ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας), 2310-552406 (ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης), ή με ένα click στο: https://www.iekalfa.gr/tomeis-spoydwn/tourismos/!

Start your career in Tourism από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ