ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καθημερινό ραντεβού στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το FREEWIN που χαρίζει μέχρι και 100.000 ευρώ

Καθημερινό ραντεβού στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το FREEWIN που χαρίζει μέχρι και 100.000 ευρώ

Κέρδη που ανέρχονται έως και 100.000 ευρώ μπορούν να διεκδικούν καθημερινά οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μέσα από το FREEWIN. Η συμμετοχή γίνεται εντελώς δωρεάν μέσω του OPAP Store App, όπως εξηγεί ο Γιώργος Καρύδας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη.

«Με το FREEWIN, το οποίο είναι πρωτότυπο και ιδιαίτερα διασκεδαστικό, για πρώτη φορά οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα, χωρίς να ξοδέψουν καθόλου χρήματα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και την εφαρμογή OPAP Store App στο κινητό τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καρύδας.

Γιώργος Καρύδας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Πώς μπορεί να διεκδικήσει κανείς έως και 100.000 ευρώ

Όσον αφορά το πώς παίζεται, ο κ. Καρύδας εξηγεί: «Η συμμετοχή στο FREEWIN είναι πολύ εύκολη. Οι παίκτες επιλέγουν το εικονίδιο του FREEWIN, μέσα από την εφαρμογή OPAP store Αpp και εφόσον βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, θα δουν στην οθόνη τους θα δουν δύο κλειστές κάρτες. Ο στόχος είναι να βρουν σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP, ώστε να προχωρήσουν ένα από τα 15 επίπεδα. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σταματήσουν σε όποιο επιθυμούν, λαμβάνοντας και το αντίστοιχο έπαθλο. Αν κάποιος βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα κερδίζει 100.000 ευρώ. Αν επιλέξει τη λάθος κάρτα, μπορεί να παίξει και την επόμενη ημέρα, ξανά δωρεάν».

Η συμμετοχή στο «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Όπως αναφέρει ο κ. Καρύδας, «ο κόσμος δοκιμάζει καθημερινά την τύχη του στο FREEWIN και αρκετοί από τους πελάτες μας έχουν κερδίσει σημαντικά ποσά. Μάλιστα, όπως αναφέρεται και μέσα στο OPAP Store App, το FREEWIN μοίρασε περισσότερα από 57.000 ευρώ την περασμένη εβδομάδα και περισσότερα από 700.000 ευρώ συνολικά μέχρι σήμερα. Επίσης, αν κάποιος παίξει FREEWIN και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει φανταστικά δώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ