ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nova: απέσπασε τη μερίδα του λέοντος σε νέες συνδέσεις κινητής και συνδρομητικής TV

Nova: απέσπασε τη μερίδα του λέοντος σε νέες συνδέσεις κινητής και συνδρομητικής TV

Το επενδυτικό πλάνο της, συνολικού ύψους 2 δισ. ευρώ, συνεχίζει να υλοποιεί η Nova, η οποία, όπως ανέφεραν σήμερα τα στελέχη της, βλέπει την επιθετική εμπορική πολιτική της να αποδίδει καθώς στο α’ εξάμηνο του 2023 απέσπασε τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στις νέες συνδέσεις τόσο στην κινητή τηλεφωνίας όσο και στη συνδρομητική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, στο α’ εξάμηνο της φετινής χρονιάς οι «καθαρές» νέες συνδέσεις της Nova στην κινητή τηλεφωνία έφθασαν στις 76.600 με το μερίδιο, όσον αφορά στις «καθαρές» νέες συνδέσεις να φθάνει στο 100%.

Στη συνδρομητική τηλεόραση, η Nova απέσπασε το 60% των καθαρών νέων συνδέσεων, ήτοι 38.000 με αποτέλεσμα η συνολική πελατειακή βάση να φθάσει στις 425 χιλιάδες.

Τα στελέχη της Nova ανέφεραν ότι το επενδυτικό πλάνο συνεχίζει να υλοποιείται με έμφαση στον τομέα των υποδομών και της ανάπτυξης τόσο ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών όσο και 5G δικτύου. Μάλιστα, η πληθυσμιακή κάλυψη του 5G δικτύου έχει φθάσει στο 75%.

Το 5G δείχνει να είναι ένας τομέας που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την εταιρεία που ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης του Nova 5G Smartphone. Πρόκειται για το πιο προσιτό smartphone με δυνατότητα λειτουργίας σε δίκτυα 5G καθώς η τιμή πώλησης είναι στα 165 ευρώ. Η συσκευή, η οποία κατασκευάζεται από την ΖΤΕ, έρχεται με 3 χρόνια εγγύησης και διαθέτει οθόνη 6,52 ιντσών HD+, διπλή κύρια κάμερα 50 megapixel, αποθηκευτικό χώρο 128GB, μνήμη RAM 4GB, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και υποστήριξη NFC για ανέπαφες πληρωμές μέσω τηλεφώνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ