ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Renewable & Storage Forum: Στις 2 και 3/11 το 5ο συνέδριο με «ατζέντα» την Ενέργεια

Renewable & Storage Forum: Στις 2 και 3/11  το 5ο συνέδριο με «ατζέντα» την Ενέργεια

Με τον τομέα των ΑΠΕ και της Αποθήκευσης Ενέργειας να βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπος με ένα πιο σύνθετο και απαιτητικό θεσμικο-ρυθμιστικό περιβάλλον, με τις τεχνολογικές εξελίξεις να είναι ραγδαίες και με το επενδυτικό ενδιαφέρον να «χτυπάει κόκκινο», οργανώνεται για 5η χρονιά το συνέδριο «Renewable & Storage Forum».

Συγκεκριμένα, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο InterContinental, με πυκνό πρόγραμμα και συνολικά 110 σημαντικούς ομιλητές για όλη τη γκάμα των ενεργειακών θεμάτων.

Ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου βρίσκονται ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Σκρέκας, η Γενική Διευθύντρια Ενέργειας της Κομισιόν Ditte Jørgensen, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου και ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΝ Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, μεταξύ άλλων.

  • Δείτε εδώ το τελικό πρόγραμμα.

Σημειώνεται πως εκτός από το κύριο πρόγραμμα του συνεδρίου, θα υπάρχει και συμπληρωματικό session με εξειδικευμένες τεχνικές και εταιρικές παρουσιάσεις, το οποίο θα διεξάγεται παράλληλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ