ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί η φετινή Black Friday είναι η ιδανική αφορμή για να αποκτήσετε ένα οικιακό ρομπότ

Γιατί η φετινή Black Friday είναι η ιδανική αφορμή για να αποκτήσετε ένα οικιακό ρομπότ

Η iRobot σας φέρνει έμπνευση και έκπτωση που φτάνει έως το 38%, ώστε να κάνετε την καθημερινότητά σας high-tech αυτόν τον Νοέμβριο

Η αντίστροφη μέτρηση για τις προσφορές του Νοεμβρίου έχει ήδη ξεκινήσει και πολλοί είναι οι καταναλωτές που προσπαθούν να προετοιμαστούν εγκαίρως, ώστε να βγουν κερδισμένοι αξιοποιώντας τις εκπτώσεις της φετινής Black Friday, αλλά και της Cyber Monday στα τέλη του μήνα.

Παρά τις προσφορές σε μία πληθώρα προϊοντικών κατηγοριών, πάντως, όπως τις περασμένες χρονιές, έτσι και φέτος, στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών αναμένεται να βρεθούν τα είδη τεχνολογίας και δη, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για το σπίτι.

Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο, ειδικότερα αν αναλογιστούμε ότι η περίοδος των Black Friday προσφορών αποτελεί για το καταναλωτικό κοινό την ιδανική αφορμή να αποκτήσει μία high-tech συσκευή, που θα βελτιώσει την καθημερινότητά του -και για την οποία, υπό διαφορετικές συνθήκες ενδεχομένως δεν θα μπορούσε να διαθέσει το απαιτούμενο budget.

Σημαντικές προσφορές σε επίπεδο τεχνολογίας που θα βρείτε αυτόν τον Νοέμβριο

Το ερώτημα είναι, βέβαια, το εξής: Σε ποιες συσκευές τεχνολογίας αξίζει να επενδύσουμε ενόψει της μεγάλης γιορτής των προσφορών ή για την ακρίβεια, πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε το smart home μας με «οδηγό» την τεχνολογία;

Τα οικιακά ρομπότ βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις πολλών καταναλωτών και για πολλούς, αποτελούν αγορές που μπορούν να τους βγάλουν κερδισμένους σε πολλά σημεία. Σε ποιες συσκευές να επενδύσετε όμως και ποιες είναι οι τεχνολογίες που αξίζουν την προσοχή σας;

Με μία πρώτη έρευνα αγοράς στο brand που φέρνει κάποια από τα πλέον αξιόπιστα οικιακά ρομπότ στη χώρα μας, την iRobot, θα βρείτε προσφορές και κυρίως, συσκευές που ξεχωρίζουν και αξίζουν μία θέση στη λίστα των Black Friday αγορών σας.

Οικιακά ρομπότ σε έκπτωση που αξίζουν μία θέση στη λίστα των αγορών σας

Κάποια από τα πλέον σημαντικά και καινοτόμα μοντέλα οικιακών ρομπότ της iRobot βρίσκονται τώρα σε έκπτωση που φτάνει έως και το 38% και μάλιστα, θα παραμείνουν on sales για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού η περίοδος των προσφορών θα διαρκέσει στο eshop του brand από τις 9 Νοεμβρίου -ενόψει της Black Friday- και θα φτάσει έως και τις 27 Νοεμβρίου, που είναι η Cyber Monday. Όσο για το ποια οικιακά ρομπότ θα βρείτε σε προσφορά αυτόν τον Νοέμβριο και σε ποιες τιμές, οι απαντήσεις στη λίστα που ακολουθεί.

H Roomba Combo j9+ είναι το νέο, πιο προηγμένο ρομπότ 2 σε 1 που χρειάζεστε εντός: Πριν από μερικά χρόνια, το να είχατε στο σπίτι ένα ρομπότ που θα έβγαζε το καθάρισμα από το μυαλό σας για έναν ολόκληρο μήνα, θα θύμιζε πιθανότατα κάτι από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Σήμερα όμως, είναι πραγματικότητα χάρη στη νέα Roomba Combo j9+. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο, προηγμένο ρομπότ 2 σε 1 με αναδιπλούμενη σφουγγαρίστρα, μία high-tech συσκευή η οποία ξέρει πού να σκουπίσει και πού να σφουγγαρίσει, αποφεύγει όλα τα εμπόδια, αδειάζει αυτόματα το περιεχόμενό της και αναπληρώνει τον κάδο με το δικό της διάλυμα σφουγγαρίσματος. Όλα αυτά ενώ μαθαίνει από το ιστορικό καθαρισμού και έτσι, μπορεί να σχεδιάσει ένα πρόγραμμα καθαρισμού για το σπίτι και τις ανάγκες σας. Θα τη βρείτε αυτόν τον μήνα στα 999 ευρώ και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

Οι Roomba i5+ και Roomba Combo i5 με τα εξελιγμένα features πλοήγησης: Στα μόλις 449 ευρώ θα βρείτε αυτόν τον Νοέμβριο ένα από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα της iRobot, την Roomba i5+. Ξεχωρίζει χάρη στις προηγμένες λειτουργίες χαρτογράφησης και πλοήγησης, καθώς και το σύστημα αυτόματου αδειάσματος κάδου Clean Base® που διαθέτει, στοιχεία που την αναδεικνύουν σε έναν σημαντικό, high-tech «σύμμαχό» σε καθημερινή βάση.

Όσο για τη Roomba Combo i5, που θα βρείτε αυτήν την Black Friday στα 349 ευρώ, είναι ένα ακόμη μοντέλο της iRobot που ξεχωρίζει, μία ρομποτική σκούπα και σφουγγαρίστρα για πανίσχυρο σκούπισμα και σφουγγάρισμα, που χάρη στους έξυπνους χάρτες Imprint® που δημιουργεί, σας «λύνει» τα χέρια στην καθαριότητα του σπιτιού.

Καθάρισμα σε βάθος με τις Roomba Combo i8+ και Roomba Combo i8: Στη λίστα με τις Black Friday προσφορές της iRobot θα βρείτε δύο ακόμη προηγμένα μοντέλα και συγκεκριμένα, την Roomba Combo i8 στα 449 ευρώ και την Roomba Combo i8+ στα 599 ευρώ. Η πρώτη σκουπίζει και σφουγγαρίζει αποτελεσματικά ακόμη και τα πιο σκληρά δάπεδα, χάρη στο σύστημα καθαρισμού τεσσάρων σταδίων που διαθέτει. Στα πλεονεκτήματά της περιλαμβάνεται και η πιο εξελιγμένη πλοήγηση iAdapt 3.0, που συμβάλλει στον καθαρισμό οποιουδήποτε διαφορετικού χώρου στο δάπεδο, στην εντέλεια.

Όσο για τη Roomba Combo i8+, το πιο εξελιγμένο μοντέλο της σειράς, μαζί της θα μπορείτε να απολαμβάνετε στο σπίτι δύο εργασίες καθαρισμού με ένα μηχάνημα. Παράλληλα, χάρη στη λειτουργία αυτόματου αδειάσματος κάδου και τη βάση φόρτισης και αυτόματης απόρριψης Clean Base που έχει, δεν θα χρειάζεται να ασχοληθείτε με το σκούπισμα για ολόκληρες εβδομάδες.

Με τη Roomba Combo j7+ η αυτονομία πηγαίνει σε άλλο επίπεδο: Πρόκειται για ένα από τα hero products της iRobot, που με 20 χρόνια εμπειρίας κάνει τη διαφορά στην οικιακή καθαριότητα. Ο λόγος για τη Roomba Combo j7+, τη μόνη πραγματικά αυτόνομη ηλεκτρική σκούπα ρομπότ 2 σε 1 με πλήρως επεκτεινόμενη σφουγγαρίστρα. Θα τη βρείτε στα 699 ευρώ αυτόν τον Νοέμβριο και στα πλεονεκτήματά της περιλαμβάνονται η ευρυγώνια κάμερα με φωτισμό, το έξυπνο σύστημα πλοήγησης που διαθέτει και το οποίο της επιτρέπει να βλέπει γύρω της, να εντοπίζει αντικείμενα και να προσαρμόζει τη διαδρομή της ανάλογα, καθώς και το ότι όταν τελειώσει το καθάρισμα, αδειάζει μόνη της.

Αν τεχνολογική αναβάθμιση και Black Friday πηγαίνουν για εσάς μαζί, τότε αυτόν τον Νοέμβριο αποκτήστε τις «έξυπνες» οικιακές συσκευές, που θα κάνουν πιο άνετη την καθημερινότητά σας. Και ένα οικιακό ρομπότ αποτελεί αναμφίβολα μία αγορά που αξίζει την προσοχή σας αυτήν την Black Friday ή την Cyber Monday που πλησιάζει. Το ποιο μοντέλο της iRobot θα επιλέξετε, εξαρτάται από το budget και τις ανάγκες σας. Το σίγουρο είναι ότι με μία έρευνα αγοράς στο eshop της iRobot θα βρείτε πολλά ακόμη μοντέλα με έκπτωση έως και 38%, που αξίζουν την προσοχή σας.