ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

4η Πανελλήνια εθελοντική φύτευση: 1000 δενδρύλλια από την εταιρεία Βίκος και τη We4all στο Γαλάτσι

4η Πανελλήνια εθελοντική φύτευση: 1000 δενδρύλλια από την εταιρεία Βίκος και τη We4all στο Γαλάτσι

Μεγάλη και δυναμική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργανώθηκε από τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4all, καθώς περισσότεροι από 500 εθελοντές έλαβαν μέρος στη δράση που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εταιρείας Βίκος που ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά στην πανελλήνια πρωτοβουλία της We4all. Με τη βοήθεια και τη συγκινητική υποστήριξη των εθελοντών, η ομάδα της Βίκος φύτευσε 1.000 δενδρύλλια, συμβάλλοντας έτσι, έμπρακτα, στην προστασία και την αναγέννηση του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία Βίκος, άλλωστε, έχει αποδείξει επί μακρόν τη διάθεσή της να συμβάλλει στο να γίνει η καθημερινότητά μας πιο πράσινη, σε κάθε επίπεδο. Με οργανωμένες και στοχευμένες δενδροφυτεύσεις, το περιβάλλον αναγεννάται και ο καθένας αισθάνεται τη σπουδαιότητα που έχει έστω και ένα μόνο δέντρο στις ζωές μας.

2.jpg
Από αριστερά: Ηλίας Λυμπέρης Brand & Media Manager Βίκος Α.Ε., Ιωάννα Παδιώτη Προϊσταμένη Αθλητικού τμήματος & Manager ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γεράσιμος Λιγνός Παραολυμπιονίκης & Παρατριαθλητής, Γρηγόρης Σουβατζόγλου Τριαθλητής Guide, Γιώργος Κόρομι, Μαρία Τριγκάκη Social Media Specialist Βίκος Α.Ε.

Η We4all κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μία νέα πνοή στη γειτονιά τους, φυτεύοντας ένα οποιοδήποτε δέντρο, ένα φυτό που προτιμούν ή ένα λουλούδι που επιλέγουν, «εκεί που μπορούμε, εκεί που επιτρέπεται», σύμφωνα και με το σύνθημα της δράσης. Με αυτόν τον απλό τρόπο μπορεί ο καθένας μας να κάνει μία τόσο σημαντική πράξη για το περιβάλλον, τον πλανήτη και την ίδια τη ζωή.

Στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση, το Γαλάτσι αποτέλεσε την περιοχή στην οποία, μέσω της συγκεκριμένης δράσης, έγινε ένα πολύ σπουδαίο και σημαντικό βήμα για να αλλάξει ουσιαστικά το τοπίο. Παράλληλα, δόθηκε το παράδειγμα για το πώς μπορεί η καθεμία και ο καθένας να κάνει τη διαφορά, με απλές, αλλά σπουδαίες κινήσεις, όπως είναι η φύτευση ενός δέντρου, φυτού ή λουλουδιού!

«Ο Β-οίκος της ζωής μας», ένα πρόγραμμα για την προστασία του περιβάλλοντος

Η συμμετοχή της εταιρείας Βίκος με αυτόν τον ενεργό τρόπο στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση του οργανισμού We4all, δεν έρχεται τυχαία. Αντίθετα, αποτελεί μία στρατηγικής σημασίας δράση, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος με τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Σε αυτό το πλαίσιο, εδώ και χρόνια, συνεχής είναι η συνεργασία με την We4all, ενώ μέχρι σήμερα έχουν φυτευτεί περισσότερα από 6.000 δέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Βίκος Α.Ε. υλοποιεί μία σειρά δράσεων που προσεγγίζουν ολιστικά το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος, με καθαρισμούς ακτών σε όλη την ακτογραμμή της Ηπείρου και στον ποταμό Αχέροντα, αλλά και με τακτικές δενδροφυτεύσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η Βίκος αναδεικνύει τη σημασία της κινητοποίησης και της συγκέντρωσης δυνάμεων, σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Η εταιρεία Βίκος, για ακόμη μία φορά, απέδειξε την προσήλωσή της σε δράσεις που ωφελούν το περιβάλλον, είναι στοχευμένες και αποδοτικές. Η ανταπόκριση της στο κάλεσμα του We4all ήταν ενδεικτική ενώ η μεγάλη συμμετοχή πολιτών έδειξε πως όλοι θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή που χρειάζεται το περιβάλλον. Αρκεί να έχουμε την κατάλληλη έμπνευση και η εταιρεία Βίκος γνωρίζει πολύ καλά πώς να εμπνέει για να κάνει τη διαφορά!