ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

DHR Services: Στόχος ο διπλασιασμός των υπό διαχείριση ξενοδοχείων

DHR Services: Στόχος ο διπλασιασμός των υπό διαχείριση ξενοδοχείων
DOMOTEL HOTEL & RESORTS

Αρκετά φιλόδοξα είναι τα πλάνα της DHR Services, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της διαχείρισης ξενοδοχείων, καθώς στοχεύει να φθάσει μέσα στο 2024 τα 20 υπό διαχείριση ξενοδοχεία από 10 που είναι αυτή τη στιγμή.

Η εταιρεία, όπως αναφέρθηκε στη σχετική παρουσίαση πριν από μερικές μέρες, προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και υπηρεσίες που σχετίζονται με την υποστήριξη ξενοδοχείων σε τομείς όπως είναι οι πωλήσεις και το marketing.

Η DHR Services, η οποία έχει ιδρυθεί από τους Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο και Έβελυν Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου, ξεκίνησε από τη διαχείριση των 7 ξενοδοχείων της αλυσίδας Domotel Hotel & Resorts, η οποία ανήκει στην ίδια οικογένεια και πιο συγκεκριμένα τα Domotel Kastri (Αθήνα), Domotel Olympia Thessaloniki, Domotel Xenia Volos, Domotel Arni Καρδίτσα, Domotel Neve (Καϊμάκτσαλαν), Domotel Anemolia Arachova, Domotel Agios Nikolaos Syvota.

Επιπλέον, μέσα στο 2023 στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας προστέθηκαν και τρία ακόμη ξενοδοχεία, το Radisson Blu Beach Resort Milatos στην Κρήτη, το EcoDome Resort που αναπτύσσει το ισραηλινών συμφερόντων ISSTA Travel και το Semeli Coast της Μυκόνου που θα κάνει πρεμιέρα το Πάσχα του 2024.

Το πλάνο, όπως επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Χωμενίδης είναι η DHR Services να αναλάβει τη διαχείριση περισσότερων ξενοδοχείων που φέρουν κάποιο διεθνές brand». Σημείωσε μάλιστα ότι ήδη εξετάζονται τέτοιες projects σε Πειραιά, Χίο, Κω και Κέρκυρα. Ο στόχος είναι από 10 ξενοδοχεία να φθάσουν στα 20 μέσα στο 2024, ενώ δεν αποκλείεται η επέκταση να περιλαμβάνει και την Κύπρο, καθώς εξετάζονται αντίστοιχες περιπτώσεις.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η Domotel Hotels and Resorts, διατηρεί ήδη συνεργασίες με εμβληματικά brands, όπως Hilton, Radisson και Marriott και έχει ήδη προσφέρει υπηρεσίες asset management στο ξενοδοχείο Euphoria Retreat αλλά και στα τρία ξενοδοχεία που απέκτησε η Goldman Sachs Asset Management από τη G Hotels της οικογενείας Γρηγοριάδη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ