ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βίκος Cola και Pink Grapefruit στην Κρήτη: Με σαρωτικά ποσοστά τα επιλέγουν οι καταναλωτές

Βίκος Cola και Pink Grapefruit στην Κρήτη: Με σαρωτικά ποσοστά τα επιλέγουν οι καταναλωτές

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν οι έρευνες γνώμης που διεξάγουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων για λογαριασμό επιχειρήσεων, καθώς στόχος είναι να διαπιστώνεται η απήχηση διαφόρων προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό.

Πρόσφατη τέτοια έρευνα που διεξήχθη στην Κρήτη σχετικά με την απήχηση των προϊόντων Βίκος στη συγκεκριμένη αγορά, μάλιστα, έδειξε πως οι καταναλωτές υποδέχθηκαν θερμά την είσοδο της εταιρείας στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές ρωτήθηκαν κατά πόσο αισθάνονται ικανοποιημένοι από τις γεύσεις των προϊόντων που δοκίμασαν και οι απαντήσεις τους ήταν σαρωτικές: Το ποσοστό ικανοποίησης για τη Βίκος Cola φτάνει στο 89,1%, ενώ για το Βίκος Pink Grapefruit είναι ακόμα υψηλότερο και φτάνει σχεδόν στο απόλυτο, με 96,3%.

Η Βίκος Α.Ε. πραγματοποιεί δυναμικό άνοιγμα στην αγορά της Κρήτης, το τελευταίο διάστημα και φαίνεται πως ήδη η προσπάθεια αυτή αποδίδει καρπούς. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας της το τρίπτυχο «παράδοση – ποιότητα – οικογενειακές αρχές και αξίες», πραγματοποίησε δυναμικό άνοιγμα στην Κρήτη, με τα αποτελέσματα να καταγράφονται και στις σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης, που γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ουσιαστικά, η εταιρεία άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά αναψυκτικών της Κρήτης, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και αναβαθμίζοντας το εγχώριο τουριστικό προϊόν.

Η παρουσία της εταιρείας στην Κρήτη έχει οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς στο πλαίσιο της μεγάλης διείσδυσης των προϊόντων της, χρειάστηκε να ενισχυθεί το δίκτυο πωλήσεων που διέθετε στο νησί. Αξίζει να σημειωθεί παράλληλα, πως η εταιρεία επενδύει στις συνεργασίες της με τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας, συμμετέχοντας ενεργά στην συνολική προσπάθεια για την αναβάθμιση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, ενώ στηρίζει κορυφαία καλλιτεχνικά γεγονότα, όπως το Matala Beach Festival που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι.

Η Βίκος Α.Ε. σήμερα αποτελεί μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού και παραγωγής φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών, ενώ για περισσότερα από 33 χρόνια, αποτελεί πρότυπο επιχειρηματικής αριστείας στην ελληνική αγορά.