ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σούπερ προσφορές από το Pamestoixima.gr για τη Euroleague και το Κύπελλο Ελλάδας

Σούπερ προσφορές από το Pamestoixima.gr για τη Euroleague και το Κύπελλο Ελλάδας
PIXABAY

Διπλή αγωνιστική γίνεται και αυτήν την εβδομάδα στη Euroleague, ενώ στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Το Pamestoixima.gr έχει κάθε ημέρα σούπερ προσφορές*.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται από το Pamestoixima.gr στο μπάσκετ, για όλα τα παιχνίδια της Euroleague και στο ποδόσφαιρο, για τους αγώνες των Κυπέλλων Ελλάδας και Ιταλίας, του League Cup Αγγλίας και του Super Cup Ισπανίας.

Οι αγώνες με 0% γκανιότα** στο τελικό αποτέλεσμα

Με 0% γκανιότα** στο τελικό αποτέλεσμα παίζονται οι αγώνες της Euroleague, Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές (Τρίτη, 21:15) και Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (Τετάρτη, 21:30), του ΝΒΑ, Ορλάντο Μάτζικ-Μινεσότα Τίμπεργουλβς (Τετάρτη, 02:00) και του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Τετάρτη 21:30).

Με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα προσφέρονται από το Pamestoixima.gr το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Άρης (Τετάρτη, 19:30) και οι αγώνες του Κυπέλλου Ιταλίας, Λάτσιο-Ρόμα (Τετάρτη, 19:00) και Μίλαν-Αταλάντα (Τετάρτη, 22:00).

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις* για επιλεγμένα παιχνίδια.

Τριπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση

Στο Pamestoixima.gr ζεις τις κορυφαίες διοργανώσεις στο έπακρο. Με τις αποδόσεις που ήθελες και πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες. Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μια σούπερ τριπλή προσφορά*. Δωρεάν, χωρίς κατάθεση, για όλους!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά “Τελικό Αποτέλεσμα - Νικητής Αγώνα” και “Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις” έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ