ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CNN Insights για γυναικεία ενδυνάμωση και ηγεσία από το CNN Greece και το ΕΒΕΑ

CNN Insights για γυναικεία ενδυνάμωση και ηγεσία από το CNN Greece και το ΕΒΕΑ

Mε θέμα την γυναικεία ενδυνάμωση και ηγεσία συνεχίζεται ο κύκλος των CNN Insights, που διοργανώνουν το CNN Greece και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2023 στις 17:00 στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος του ΕΒΕΑ και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming στο CNN.gr

Την εναρκτήρια ομολία της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει η πρόεδρος του ΕΒΕΑ κυρία Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου ενώ κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου.

Εν συνεχεία, ομιλία θα πραγματοποιήσει η κυρία Μαρία Κεφάλα, Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας ενώ παρέμβαση θα πραγματοποιήσει η κυρία Λουκία Σαράντη, Πρόεδρος ΣΒΕ. Τέλος, η Υποδιοικήτρια της Τραπέζης Ελλάδος και Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Χριστίνα Παπακωνσταντίνου θα συμμετάσχει σε fireside chat, με θέμα τον ρόλο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Παράλληλα, μια σειρά από υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και φορέων θα συζητήσουν για το πώς διαμορφώνεται σήμερα η κατάσταση αναφορικά με τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και ηγεσία.

Αναλυτικά, στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι κυρίες Μαρία-Ελένη Αραμπατζή, VP Human Resources, ΑΒ Βασιλόπουλος, Σοφία Δήμτσα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας, ΔΕΗ, Έλενα Αθουσάκη, Chief Sustainability Officer του Ομίλου Motor Oil και Ανθή Τροκούδη, Chief Communications & Sustainability officer, Υπερταμείο.

Η εκδήλωση, όπως και το σύνολο των CNN Insights, θα προβάλλονται σε ζωντανή μετάδοση μέσω της ιστοσελίδας του CNN Greece.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους περιλαμβάνονται στελέχη της πολιτικής ηγεσίας, της δημόσιας διοίκησης, εκπρόσωποι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων καθώς και φορέων πιστοποίησης.

Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει κλειστή εκδήλωση ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ομιλητών και συμμετεχόντων.