ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Business Banking: Πώς θα διαχειριστείτε τις συναλλαγές της επιχείρησής σας από τον υπολογιστή

Alpha Business Banking: Πώς θα διαχειριστείτε τις συναλλαγές της επιχείρησής σας από τον υπολογιστή

Οι τεχνολογικές εξελίξεις προκαλούν ένα «ντόμινο» αλλαγών τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στον κόσμο των επιχειρήσεων, με τις τελευταίες να καλούνται να υιοθετήσουν ένα νέο μοντέλο που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν ανταγωνιστικές και ανθεκτικές.

Και αυτό διότι οι ψηφιακές τεχνολογίες προσφέρουν στις επιχειρήσεις νέες επιλογές και δυνατότητες αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας τους και την αξιοποίηση της εργασίας, οι οποίες συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Alpha Business Banking: Πέντε online δυνατότητες για τις συναλλαγές της επιχείρησής μας

Το ζητούμενο, λοιπόν, σε μία εποχή που η προσαρμογή των επιχειρήσεων στις τεχνολογικές εξελίξεις είναι μονόδρομος, είναι να εμπιστευτείτε μία εταιρεία που παρέχει λύσεις και εργαλεία τα οποία θα διευκολύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας και θα εκσυγχρονίζουν τον τρόπο λειτουργίας της. Ο λόγος φυσικά, για την Alpha Bank και το Alpha Business Banking.

Οι δυνατότητες που προσφέρει το Alpha Business Banking

Ο επιχειρηματικός κόσμος αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα και, σε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον, βασικό ρόλο παίζουν οι τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει η εκάστοτε επιχείρηση μέσα από έναν συνδυασμό τεχνικών μεθόδων, διαδικασιών και δεξιοτήτων.

Και εδώ έρχεται να κάνει την εμφάνισή του το Alpha Business Banking, που παρέχει στον επιχειρηματία όλες τις λειτουργικότητες που θα διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές και πληρωμές της επιχείρησής του με ευκολία, ταχύτητα, αλλά κυρίως την ασφάλεια που παρέχουν οι βέλτιστες διεθνείς πρακτικές ηλεκτρονικών υπηρεσιών που εφαρμόζονται στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις.

Έτσι, με απλά βήματα, από την άνεση του δικού σας χώρου, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τα παρακάτω ψηφιακά εργαλεία που σας προσφέρει το Alpha Business Banking για μία ακόμα πιο άμεση και εύκολη τραπεζική καθημερινότητα.

#1 Online διαχείριση εταιρικών λογαριασμών

Η ευελιξία είναι το Α και το Ω στην τεχνολογική πρόοδο της επιχείρησής σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε τον πλήρη έλεγχο των εταιρικών σας λογαριασμών, οποιαδήποτε στιγμή και από όπου και να είστε. Πώς μπορείτε να το καταφέρετε αυτό; Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ενεργή συνδρομή στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις ώστε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τα διαθέσιμα των λογαριασμών σας και τις κινήσεις της επιχείρησής σας.

Μάλιστα, θα έχετε και τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα έγχαρτα statements σε ηλεκτρονικά (e-statements) για να ενημερώνεστε άμεσα, μέσω email, για την έκδοση του αντιγράφου κινήσεων του λογαριασμού σας και να διατηρείτε συγχρόνως, ηλεκτρονικό αρχείο στο ασφαλές περιβάλλον του web banking, μειώνοντας έτσι το οικολογικό αποτύπωμα της επιχείρησής σας.

#2 Εκτέλεση πληρωμών και εμβασμάτων

Η εξοικονόμηση χρόνου είναι εξίσου σημαντική για το μέλλον της επιχείρησης σας. Πλέον, μπορείτε να μεταφέρετε χρηματικά ποσά ψηφιακά σε τράπεζες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό μέσα από το myAlpha Web για Επιχειρήσεις και να κερδίζετε χρόνο καθημερινά στις συναλλαγές σας, ορίζοντας επαναλαμβανόμενες μεταφορές και προγραμματίζοντας την αποστολή εμβασμάτων σε μελλοντική ημερομηνία.

Έτσι, θα μπορείτε να ρυθμίζετε πιο εύκολα ένα πλήθος τακτικών πληρωμών για την επιχείρησή σας όπως είναι η εταιρική μισθοδοσία και η εξόφληση εισαγωγών, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιείτε και μαζικές πληρωμές με τη χρήση ηλεκτρονικού αρχείου, αυτοματοποιώντας άμεσα τις διαδικασίες σας.

emporiko - alpha business banking

#3 Ευκολία και ταχύτητα στη μετατροπή συναλλάγματος

Για εσάς, που θέλετε να καλύψετε την ανάγκη της επιχείρησής σας σε συνάλλαγμα, μπορείτε να το πετύχετε χάρη στην υπηρεσία Web FX για Επιχειρήσεις, και μάλιστα από την άνεση του γραφείου σας. Και όλα αυτά, με μία ψηφιακή διαδικασία που σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τις ισοτιμίες που ισχύουν σε πραγματικό χρόνο και να μετατρέψετε οποιοδήποτε ποσό χρειάζεστε έως 300.000 USD.

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο, ολοκληρώστε όλη τη συναλλαγή online μέσα από το myAlpha Web για επιχειρήσεις, χωρίς να πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημα.

#4 Πληρωμή οφειλών χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα

Η διείσδυση της τεχνολογίας αλλάζει τις επαγγελματικές δραστηριότητες σε πολλούς τομείς της οικονομίας. Σήμερα, λοιπόν, μπορείτε να πραγματοποιείτε γρήγορα και εύκολα τις πληρωμές των δανείων της εταιρείας σας από το γραφείο σας και να εξοικονομείτε χρόνο, καθορίζοντας τις πληρωμές σας για μελλοντική ημερομηνία και οργανώνοντας καλύτερα τις καθημερινές διαδικασίες στην επιχείρησή σας.

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να αποθηκεύετε τις πληρωμές σας στον υπολογιστή σας για να έχετε πλήρη εικόνα των κινήσεών σας ανά πάσα στιγμή, αλλά και να συνδράμετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

#5 Υψηλές αποδόσεις για τα διαθέσιμα της επιχείρησής σας χάρη στο myAlpha Web

Κι όμως, με την Alpha Online Προθεσμιακή, μπορείτε να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά τα διαθέσιμα της Επιχείρησής σας και να εξασφαλίσετε υψηλές αποδόσεις εύκολα, γρήγορα και άμεσα, από όπου και να βρίσκεστε.

emporiko - alpha business banking

Η τεχνολογία έχει αλλάξει -και συνεχίζει να αλλάζει- τον κόσμο γύρω μας, και δη τον επιχειρηματικό κόσμο, με απροσδόκητους τρόπους και ρυθμούς. Γι’ αυτό συνδεθείτε σήμερα κιόλας στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις και πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας εταιρικές συναλλαγές, εύκολα με ασφάλεια όπου και αν βρίσκεστε, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.