ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

WhitePress®️ SEO Vibes on Tour στην Αθήνα

WhitePress®️ SEO Vibes on Tour στην Αθήνα

Στο σημερινό ψηφιακό τοπίο, η ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας. Το SEO (Search Engine Optimization) αποτελεί κεντρικό στοιχείο για την ανάπτυξη της παρουσίας μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο, επιτρέποντας σε αυτήν να γίνει ευδιάκριτη και προσβάσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παρόλο που η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό το πεδίο, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες στον τομέα του SEO παραμένουν σημαντικές για την επιχειρηματική ανάπτυξη. Σε αυτό το πλαίσιο, η WhitePress®, μια Διεθνής SEO και link building πλατφόρμα, με εμπορική δραστηριότητα σε πάνω από 27 χώρες, πρωτοπορεί στον τομέα του SEO προωθώντας την καινοτομία και την ανάπτυξη.

Στις 27 Απριλίου 2024, ώρα 10:00 π.μ. στο Impact Hub Athens, η WhitePress®️ θα φιλοξενήσει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το SEO Vibes on Tour – Athens, μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στις κοινότητες SEO και Content Marketing της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτού του event, θα ακούσετε εξαιρετικές ομιλίες από κορυφαίους ειδικούς, οι οποίοι θα μοιραστούν τη τεχνογνωσία τους μαζί μας σε μια χαλαρή και πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην Ελληνική, αλλά και την Αγγλική γλώσσα.

Όλες οι εκδηλώσεις SEO Vibes διοργανώνονται από την WhitePress®, μια εταιρεία με αξιόπιστο ιστορικό στη διοργάνωση επιτυχημένων συνεδρίων SEO. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, περιλαμβάνονται διάφορες εκδοχές, όπως το SEO & Content CAMP, πολλά SEO Warm Ups και ιδίως η σειρά τοπικών εκδηλώσεων SEO Vibes on Tour σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Τα SEO Vibes on Tour events έχουν ήδη ξεκινήσει με επιτυχία για φέτος, με την πρώτη εκδήλωση να πραγματοποιείται στο Göteborg της Σουηδίας και άλλες 16 εκδηλώσεις να αναμένουν με ανυπομονησία την άφιξη των SEO Vibes στη χώρα τους.

Μέσα από αυτήν την μοναδική εκδήλωση, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την παρουσία έξι εξαιρετικών ομιλητών, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα SEO.

Alex Galinos

Head Of SEO @hoppa, Co-Founder & Marketing Manager @Parents Hub

Ο Αλέξανδρος Γαληνός είναι ένας International SEO Expert και Content Marketing Strategist με πολυετή εμπειρία σε διάφορους κλάδους. Εργάζεται ως Head Of SEO στην hoppa και είναι Co-Founder & Marketing Manager του Parents Hub.

Krešimir Ćorlukić

CEO @ Canonical SEO agency

Ο Krešimir Ćorlukić είναι Co-founder και CEO του "The Canonical SEO Agency" στην Κροατία. Έχει ενεργή συμμετοχή στη μεγαλύτερη ομάδα SEO στην Κροατία στο Facebook και συχνά διοργανώνει εκδηλώσεις SEO. Λατρεύει τις εφαρμόσιμες ιδέες και τον πειραματισμό, ενώ συνεργάζεται με τοπικούς και διεθνείς πελάτες.

Christos Managoudis

Head of Performance at Spotawheel

Ο Χρήστος Μαναγούδης, με εμπειρία σε digital marketing, είναι η δύναμη πίσω από τις SEO επιτυχίες των εταιρειών Doctoranytime, Kaizen Gaming και Spotawheel. Ως SEO consultant, συνεργάζεται με startups και επιχειρήσεις, παρέχοντας υποστήριξη σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της τεχνικής ανάλυσης SEO και της εκπαίδευσης σε SEO.

Eleanna Petsa

SEO Manager at Kaizen Gaming

Η Ελεάννα Πέτσα είναι International SEO Expert με εμπειρία σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων του igaming, news, ecommerce, fashion κ.α.. Στην παρούσα φάση, εργάζεται ως SEO Manager στην Kaizen Gaming (Stoiximan/Betano), όπου εστιάζει στον τομέα του τεχνικού SEO, θεωρώντας τον ως θεμέλιο για μια επιτυχημένη στρατηγική SEO.

Antonis Dimitriou

SEO Lead at Minuttia

Ο Αντώνης Δημητρίου είναι SEO και Content Strategist στην Minuttia, με εμπειρία στο B2B και το SaaS industry. Έχει δημιουργήσει στρατηγικές ανάπτυξης για μεγάλες εταιρείες σε πολλές χώρες και δρα ως εθελοντής μέντορας στον τομέα του digital marketing.

Vasilis Faroupos

Group SEO Director at Novibet

Ο Βασίλης Φαρούπος είναι International SEO Leader & Strategist με 12 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing. Είναι Group SEO Director στη Novibet, εξειδικευμένος σε iGaming, eCommerce και άλλους τομείς με επιτυχίες σε περισσότερες από 25 χώρες.

Επωφεληθείτε από τα Early Bird εισιτήρια με έκπτωση 10 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου. Κλείστε τώρα τη θέση σας στο SEO Vibes on Tour - Athens!

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι' αυτό σας προτείνουμε να κάνετε την κράτησή σας άμεσα. Στην εκδήλωσή μας παρέχονται ποτά και μεσημεριανό γεύμα. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας. Για να μένετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα του SEO Vibes on Tour, μην διστάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ή να μας ακολουθήσετε στα social media, στο Facebook και στο LinkedIn.