ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκανες Πολύ Δρόμο Μωρό μου! - Το Ford Fiesta Γίνεται 40 Ετών

Έκανες Πολύ Δρόμο Μωρό μου! - Το Ford Fiesta Γίνεται 40 Ετών

Από το 1976 που πέρασε για πρώτη φορά τη γραμμή παραγωγής, περισσότερα από 17 εκατομμύρια Ford Fiesta έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο.

Η Ford σηματοδοτεί αυτή τη ξεχωριστή επέτειο τιμώντας ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι best-seller στην Ευρώπη τα τέσσερα τελευταία συναπτά έτη και το ίδιο ‘φρέσκο’ και πρωτοποριακό τώρα, όπως τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

‘Ξεσκονίσαμε’ τα αρχεία της Ford για να βρούμε εκπληκτικές φωτογραφίες και γεγονότα που θα σας εκπλήξουν.

Επίσης, ‘ανακαλύψαμε‘ τον πρώτο μηχανικό δοκιμών, Karel Willaert, ο οποίος αποκαλύπτει τα μυστικά της δοκιμαστικής οδήγησης του πρωτοτύπου Fiesta, και επισκέπτεται ξανά την πίστα οδηγώντας ένα από τα πρώτα μοντέλα.

Το 2016, το Fiesta παραμένει πιστό στο πνεύμα του πρώτου μοντέλου, προσφέροντας μία δυναμική εξωτερική σχεδίαση, ανανεωμένο εσωτερικό και προηγμένες τεχνολογίες όπως σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC με φωνητική ενεργοποίηση και σύστημα αποφυγής συγκρούσεων με χαμηλή ταχύτητα Active City Stop. Το Fiesta διατίθεται σε 3-θυρες και 5 θυρες εκδόσεις και με μία γκάμα σύγχρονων, αποδοτικών κινητήρων, ανάμεσά τους ο βραβευμένος, χιλιάρης EcoBoost. Στη κορυφή των διαθέσιμων εκδόσεων φιγουράρει το Fiesta ST200 – το ισχυρότερο Fiesta παραγωγής στην ιστορία του μοντέλου.

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρία αυτοκίνησης και μετακίνησης με έδρα στο Dearborn, Mich. Με περίπου 203.000 εργαζόμενους και 67 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, ο επιχειρηματικός πυρήνας της εταιρίας περιλαμβάνει δραστηριότητες σχεδίασης, παραγωγής, μάρκετινγκ, χρηματοδότησης και σέρβις ολόκληρης της γκάμας αυτοκινήτων, φορτηγών και SUV Ford καθώς και πολυτελών οχημάτων Lincoln. Για να επεκτείνει το επιχειρηματικό μοντέλο της, η Ford αναζητά δυναμικά αναδυόμενες ευκαιρίες με επενδύσεις στην ηλεκτροκίνηση, την αυτονομία και τη μετακίνηση. Η Ford παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ford και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 53.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 68.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 24 εγκαταστάσεις παραγωγής (16 πλήρους κυριότητας ή συγχωνευμένων κοινοπραξιών και 8 μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ