ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γνωρίζετε πόσο ποιοτικό χρόνο αφιερώνουμε καθημερινά στην οικογένειά μας;

Γνωρίζετε πόσο ποιοτικό χρόνο αφιερώνουμε καθημερινά στην οικογένειά μας;

Υπάρχει σημαντικότερος θεσμός από την οικογένεια; Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής μας υπάρχουν κάποια άτομα που βρίσκονται δίπλα μας, μας στηρίζουν, είναι πάντοτε στη διάθεσή μας... Είναι τα πρόσωπα που μας κάνουν να χαμογελάμε και να βλέπουμε λίγο πιο αισιόδοξα τη ζωή. Είναι οι σύντροφοί μας, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας με τους οποίους μοιραζόμαστε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας και επιδιώκουμε να τους βλέπουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Πόσο χρόνο, όμως, περνάμε στην πραγματικότητα με την οικογένειά μας;

Είναι γεγονός πως η επικοινωνία είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι κάθε υγιούς σχέσης... Παρόλα αυτά, ο ποιοτικός χρόνος που περνούν μαζί τα μέλη της ελληνικής οικογένειας είναι μόλις 48 λεπτά κατά μέσο όρο την ημέρα. Το παραπάνω προκύπτει από έρευνα που διενεργήθηκε από τη Focus Bari για τις συνήθειες της ελληνικής οικογένειας τον Δεκέμβριο του 2016 για λογαριασμό της Vodafone.

Στο πλαίσιο αυτό, η δημοφιλής εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αποφάσισε να εστιάσει στην ιδέα της οικογένειας, προσφέροντας επιπλέον προϊόντα και υπηρεσίες με το πρόγραμμα προνομίων Vodafone Thank you. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομίων με επιπλέον προσφορές που έχει σκοπό να φέρει τα μέλη οικογένειας πιο κοντά και να τα ενθαρρύνει να περάσουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί και να μοιραστούν δραστηριότητες και εμπειρίες. Έτσι, επωφελούνται από προσφορές και υπηρεσίες ενώ μειώνουν τα καθημερινά τους έξοδα.

Εισιτήρια για σινεμά, φαγητό ακόμη και για ταξίδια είναι μόνο μερικές από τις προσφορές που μπορεί να βρει κανείς στο site της εταιρείας που εμπλουτίζεται διαρκώς με σκοπό να εξυπηρετεί τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες κάθε οικογένειας.

vodafone

Επιπλέον, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Vodafone μέσα από τη νέα της ανατρεπτική καμπάνια παροτρύνει τους χρήστες ακόμη και να απενεργοποιήσουν για λίγο τα κινητά τους, προκειμένου να περάσουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τους ενθαρρύνει να αλλάξουν τρόπο ζωής και να υιοθετήσουν έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων, δίνοντάς τους επιπλέον επιλογές που μπορούν να τις αξιοποιήσουν όπως επιθυμούν. Για να απολαύσεις τις στιγμές με τους δικούς σου, απλά κλείσε το κινητό. Μην ξεχνάς ότι η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ