ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί οι οδηγοί προτιμούν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους στην Anytime;

Γιατί οι οδηγοί προτιμούν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους στην Anytime;

H Anytime είναι μία αξιόπιστη επιλογή με το 91% των πελατών της ευχαριστημένο, βάσει έρευνας.

Σε τι οφείλεται αυτό;

· Στην ανταγωνιστική τιμή των ασφαλίστρων.

· Στην αντιστοιχία τιμής με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

· Στην εγγύηση και αξιοπιστία της INTERAMERICAN.

Απλές διαδικασίες και γρήγορη εξυπηρέτηση.

· Στο www.anytime.gr μπορείς να ενημερωθείς λεπτομερώς για τα προγράμματα της Anytime, καθώς και όλες τις τρέχουσες προσφορές.

· Με απλά βήματα παίρνεις προσφορά για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και λαμβάνεις το συμβόλαιο στο e-mail σου την ίδια στιγμή.

· Το εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό της Anytime είναι πάντα δίπλα σου, 24 ώρες το 24ωρο: από την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου, μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Η Anytime σου προσφέρει τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από τον νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τηw κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Άλλαξε την ασφάλεια αυτοκινήτου σου και έλα στην Anytime, ώστε να γίνεις και εσύ ένας από τους ευχαριστημένους πελάτες της.

Επωφελήσου τις άτοκες δόσεις, μόλις από €11/μήνα.

Πάρε τιμή για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου, τώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ