ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H LIDL HELLAS διακρίθηκε ως «top employer» στην Ελλάδα το 2017

H LIDL HELLAS διακρίθηκε ως «top employer» στην Ελλάδα το 2017

Η Lidl διακρίθηκε ως εργοδότης σε συνολικά 7 χώρες για τη διαχείριση του προσωπικού και τη στρατηγική της.

Tο ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers» με έδρα το Άμστερνταμ πιστοποιεί σε ετήσια βάση τους δυναμικότερους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι ξεχωρίζουν για τον προσανατολισμό και την υποστήριξη των εργαζομένων τους αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που τους προσφέρουν. Η Lidl αυτή τη χρονιά διακρίνεται για πρώτη φορά με την εθνική αλλά και ευρωπαϊκή πιστοποίηση «Top Employer» σε συνολικά 7 ευρωπαϊκές χώρες.

«Ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον με αλληλοσεβασμό και συνεργάτες που έχουν κίνητρα είναι για εμάς πολύ σημαντικές παράμετροι, γ΄ αυτό και είμαστε περήφανοι για τη διάκριση Top Employer Ελλάδας και Top Employer Ευρώπης», δήλωσε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Νικολέττα Κολομπούρδα.

Το προηγούμενο έτος η επιχείρηση διεθνώς επαναπροσδιόρισε την ταυτότητά της ως εργοδότης. Οι υψηλές αποδόσεις, η δυναμική και η δικαιοσύνη τίθενται για τη Lidl παγκοσμίως σε προτεραιότητα. «Αυτή η διάκριση είναι μια απόδειξη ότι η νέα μας ταυτότητα αποτελεί ένα ζωντανό και αξιόπιστο μοντέλο, το οποίο βασίζεται σε συγκεκριμένες μετρήσεις της εργασιακής μας καθημερινότητας. Ως εργοδότης, πιστεύουμε ότι είναι στη δική μας ευθύνη να δημιουργήσουμε ελκυστικές εργασιακές συνθήκες για τους περισσότερους από 5.000 εργαζομένους μας στην Ελλάδα. Γιατί μέσω της δέσμευσής τους παρέχουν τη βάση για την επιτυχία της επιχείρησής μας», πρόσθεσε η Νικολέττα Κολομπούρδα.

Εκτός από την Ελλάδα, η Lidl διακρίθηκε με τα βραβεία «Τop Employer» στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, τη Σλοβενία και τη Σλοβακία. Η πιστοποίηση αυτή είναι το αποτέλεσμα ενός εξωτερικού ελέγχου της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με τη χρήση της κορυφαίας μεθόδου αξιολόγησης πολλαπλών σταδίων του Ινστιτούτου Top Employers. Μεταξύ των πεδίων που διερευνήθηκαν περιλαμβάνονται: ανάπτυξη ηγεσίας, διαχείριση της απόδοσης, καριέρα και διαχείριση της διαδοχής, αμοιβές και παροχές, εκπαίδευση και ανάπτυξη, ένταξη νέων εργαζομένων και εταιρική κουλτούρα.

H Lidl αποτελεί έναν «Εργοδότη Επιλογής», έναν εργοδότη με εξαιρετική διαχείριση και στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού που θέτει τον προσανατολισμό των εργαζομένων στο επίκεντρο και διασφαλίζει την ανάπτυξη των συνεργατών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Για ανοιχτές θέσεις εργασίας μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://kariera.lidl.gr

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

ΔΗΜΟΦΙΛΗ