ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Volvo Σφακιανάκης στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Festival 2017

H Volvo Σφακιανάκης στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Festival 2017

H Volvo Σφακιανάκης θα συμμετέχει στην έκθεση Auto Festival 2017, που θα πραγματοποιηθεί από 6-9 Απριλίου στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Με ένα περίπτερο 350τμ, που θα περιλαμβάνει το σύνολο της συναρπαστικής γκάμας των μοντέλων Volvo, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την τεχνολογία των μοντέλων της μάρκας και τις ιδιαίτερα δελεαστικές προωθητικές ενέργειες που επικοινωνεί το τελευταίο διάστημα η Volvo.

Το μοντέλο που αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό είναι το νέο Volvo V90 Cross Country, το αποκορύφωμα του σύγχρονου πολυτελούς station wagon.

volvo

Με καθαρές γραμμές που αναδεικνύουν τη πολυτέλειά του και εντυπωσιακές ικανότητες παντός δρόμου και παντός καιρού, το νέο V90 Cross Country έχει σχεδιαστεί για να σας διευκολύνει να κάνετε περισσότερο όσα αγαπάτε.

Το σύστημα ελέγχου καθόδου Hill Descent Control και το σύστημα τετρακίνησης σας κρατούν σε κίνηση σε δύσκολες συνθήκες, ενώ για κάθε περίσταση και ανάλογα με τη διάθεσή σας μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road ή Individual. Με το πρόγραμμα Individual δημιουργείτε ένα πρόγραμμα οδήγησης ακριβώς στα μέτρα σας.

Το ωράριο της έκθεσης θα είναι Πέμπτη 6/4 και Παρασκευή 7/4 από 16.00-21.00 και Σάββατο-Κυριακή 8-9/4 10.00-21.00.

Η Volvo Σφακιανάκης δραστηριοποιείται σήμερα σε δυο μονάδες εξυπηρέτησης Πωλήσεων και After Sales. Μια στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 55 & Αγ. Θωμά Μαρούσι, τηλέφωνο 210 6100220 ) και μια στη Θεσσαλονίκη ( Εθν. Αντιστάσεως 34 Καλαμαριά, τηλέφωνο 2310586777 ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ