ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η κορυφαία εκδήλωση για τις ψηφιακές αλλαγές στον χρηματοπιστωτικό τομέα!

Η κορυφαία εκδήλωση για τις ψηφιακές αλλαγές στον χρηματοπιστωτικό τομέα!

Το τοπίο στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό κλάδο αλλάζει άρδην με τα επιχειρηματικά αλλά και τα επιχειρησιακά μοντέλα να δημιουργούν νέα δεδομένα. Αυτά ακριβώς τα νέα δεδομένα αποτελούν και το θέμα και του φετινού 4th Digital Finance Forum (#dff17 - digitalfinance.ethosevents.eu), το οποίο, για μία ακόμη χρονιά, πρόκειται να προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον κλάδο και όχι μόνο.

Το συνέδριο εξελίσσεται στο ετήσιο ραντεβού του χρηματοπιστωτικού κλάδου όσον αφορά τον τομέα της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών και το 4th Digital Finance Forum αποτελεί το επόμενο βήμα από το Digital Finance Forum 2016, το οποίο είχε επικεντρωθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τομέα και τις ανατροπές που συνεχίζουν να φέρνουν οι εξελίξεις στις ψηφιακές τεχνολογίες.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται εκπρόσωποι από τις ελληνικές τράπεζες, τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, τους αρμόδιους φορείς, startups από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και εταιρείες από το χώρο της τεχνολογίας και των υπηρεσιών.

Στο φετινό 4th Digital Finance Forum, η λίστα των ομιλητών είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Για πρώτη φορά, θα υπάρξει πάνελ με αντικείμενο τις αλλαγές που φέρνουν οι ψηφιακές τεχνολογίες, στο οποίο θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών! Συζήτηση που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον ιδίως από τη στιγμή που στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται οι:

Στέφανος Μυτιληναίος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, Τράπεζα ΠειραιώςΣωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής, Group Chief Digital & Technology Officer, EurobankΔαμιανός I. Χαραλαμπίδης, Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής, Chief Digital Officer and Retail Banking Products, Alpha BankΝίκος Χριστοδούλου, Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης Τράπεζας & Ομίλου, Εθνική Τράπεζα

Επιπλέον, οι φετινοί κεντρικοί ομιλητές του 4th Digital Finance Forum είναι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι από τη διεθνή σκηνή του Fintech.

Ο πρώτος είναι ο Dr. Markos Zachariadis, Επίκουρος Καθηγητής Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων και Καινοτομίας, Warwick Business School / FinTech Επιστημονικός Συνεργάτης, Cambridge Digital Innovation, University of Cambridge, ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους ερευνητές στο χώρο του Fintech και στην ομιλία του θα επικεντρωθεί στις ψηφιακές αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Ο δεύτερος κεντρικός ομιλητής είναι ο Simon Brady, Editorial Director, AKJ Associates, και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη σε θέματα κυβερνοασφάλειας όσον αφορά στον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Ακόμη, η λίστα περιλαμβάνει και παρουσιάσεις καινοτόμων λύσεων που υλοποιούνται στο εξωτερικό από ελληνικές εταιρείες όπως είναι η πρόταση για microinsurance που «τρέχει» σε χώρες της Αφρικής η Upstream.

Αλλά και στελέχη όπως είναι η Ειρήνη Μαραγκουδάκη, Γενική Διευθύντρια της Clayton Euro Risk για την περιοχή της νοτιανατολικής Ευρώπης, η οποία θα μας μιλήσει για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών και σε άλλους τομείς πέραν των «κλασικών» που είναι οι ηλεκτρονικές πληρωμές.

Φυσικά, οι ηλεκτρονικές πληρωμές θα αποτελέσουν ένα βασικό κομμάτι και του φετινού 4th Digital Finance Forum με παρουσιάσεις των νέων λύσεων από την πλευρά της Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο των πληρωμών, ενώ η Cardlink αναμένεται να παρουσιάσει όλες τις νέες τάσεις που παρατηρούνται τους τελευταίους μήνες στην ελληνική αγορά των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Μία ιδιαιτερότητα του 4th Digital Finance Forum είναι επίσης ότι προσπαθεί να δει τους άξονες μεταξύ του φυσικού και του ψηφιακού «κόσμου», το αποκαλούμενο και phygital από τον συνδυασμό των λέξεων physical και digital. Στην ειδική ενότητα του 4th Digital Finance Forum θα παρουσιαστούν όλες οι τάσεις επί του συγκεκριμένου θέματος.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://digitalfinance.ethosevents.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ