ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το «ΑΒηταρι της Αγάπης»: Η νέα πλατφόρμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος

Το «ΑΒηταρι της Αγάπης»: Η νέα πλατφόρμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφοσίωση στις αξίες της, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας, με το «ΑΒηταρι της Αγάπης».

Για όλους εμάς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και διατρέχει κάθε στρατηγική μας επιλογή. Με άξονες την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την υπεύθυνη στάση σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας μας, φροντίζουμε οι ενέργειές μας να έχουν διάρκεια, επιβεβαιώνοντας ότι η συνεισφορά συναντά την ανάγκη και η πράξη την ουσία.

Στρέφοντας το βλέμμα στο μέλλον, αποτυπώνουμε στη νέα πλατφόρμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΑΒηταρι της Αγάπης» όλη τη φιλοσοφία μας. Το δικό μας «ΑΒηταρι της Αγάπης» περιέχει όσα κάνουμε μέχρι σήμερα και χωράει ακόμα περισσότερα.

Εδώ και χρόνια υλοποιούμε ολοκληρωμένα προγράμματα, με σκοπό την ενίσχυση των περιοχών που δραστηριοποιούμαστε. Εστιάζοντας στα προβλήματα σίτισης, προσφέρουμε καθημερινά τρόφιμα από τα καταστήματα μας σε τοπικούς φορείς σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και από τις αποθήκες μας στην «Τράπεζα Τροφίμων». Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει τα προϊόντα και τα κουπόνια καλού σκοπού -που πωλούνται σε όλα μας τα καταστήματα- τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων δίνονται για την ενίσχυση φορέων σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά. Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis, διασφαλίζουμε ότι χιλιάδες μικροί μαθητές, σχολείων και νηπιαγωγείων σε όλη τη χώρα, έχουν κάθε μέρα και για όλο το χρόνο πρόσβαση σε ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Είμαστε περήφανοι, καθώς μόνο το 2016, από όλα τα προγράμματα της ΑΒ προσφέρθηκαν 907.966 γεύματα αξίας 2.449.976 ευρώ σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη σε όλη τη χώρα.

Με σεβασμό στις μελλοντικές γενιές, εφαρμόζουμε σταθερά φιλικές πολιτικές προς το περιβάλλον και επενδύουμε στην ανακύκλωση, εντάσσοντας σύγχρονα κέντρα διαχείρισης συσκευασιών σε πολλά καταστήματα του δικτύου μας. Σήμερα σε 70 κέντρα στα ΑΒητικα καταστήματα, ανακυκλώνονται συσκευασίες έως και έξι υλικών. Το 2016, στα κέντρα μας ανακυκλώθηκαν περίπου 2,7 εκ. συσκευασίες. Γιατί η προσφορά βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής μας κουλτούρας.

Είμαστε εδώ, 78 χρόνια τώρα, διαγράφοντας μια πορεία γεμάτη αγάπη. Γιατί από την Αγάπη ξεκινούν όλα. Συνεχίζουμε δυναμικά, πιστοί στη δέσμευσή μας να είμαστε εδώ για όσους έχουν ανάγκη, για κάθε νοικοκυριό, συνεργάτη και κάθε μέλος της ΑΒητικης οικογένειας.

Καθετί καλό ξεκινά εδώ που χτυπάει η καρδιά μας. Γι' αυτό είμαστε εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ