ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται η ψηφοφορία των Startupper Awards #2

Στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται η ψηφοφορία των Startupper Awards #2

Συνεχίζεται για δύο εβδομάδες ακόμη, μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, η διαδικασία ψηφοφορίας για τη #2 διοργάνωση των Startupper Awards, των μοναδικών βραβείων που παρέχουν τη δυνατότητα στο Ελληνικό Οικοσύστημα να ψηφίσει τις Startup εταιρείες και τις πρωτοβουλίες που αξίζει να βραβευτούν μέσω της πλατφόρμας Esurvey.

Η ιδέα πίσω από τα Startupper Awards είναι, μέσα από έναν ανεξάρτητο φορέα, να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν οι καλύτερες Startup εταιρείες στην Ελλάδα. Η επιλογή των Startup εταιρειών που είναι υποψήφιες, έγινε από τη κοινότητα του Startupper, αλλά και την ομάδα του Startupper, βάσει του προφίλ, των στοιχείων και κυρίως της παρουσίας των εταιρειών στο ελληνικό οικοσύστημα και στις διάφορες δομές του, αλλά και της δημοσιοποίησης των «πεπραγμένων» τους τόσο μέσα από ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης, όσο και σε εταιρικά blog και κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Διαμορφώθηκαν έτσι τέσσερις κατηγορίες υποψηφιοτήτων και κάθε κατηγορία θα αναδείξει έναν νικητή:

1. Scaleup Startup: Είναι η κατηγορία που θα επιβραβεύσει τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο δεύτερο στάδιο της ανάπτυξής τους έχοντας λάβει - συνήθως - τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης τους.
2. Mature Startups: Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν και θα βραβευτούν oι Startup εταιρείες που βρίσκονται πρώτο στάδιο της ανάπτυξης τους έχοντας λάβει την αρχική τους επένδυση.
3. Early Stage Startups: Διαφοροποιήθηκε ως κατηγορία για να επιβραβεύσει τις εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής τους ιδέας.
4. Δομές και πρωτοβουλίες: Αποτελεί ειδική κατηγορία η οποία επιβραβεύει την καλύτερη πρωτοβουλία στο οικοσύστημα των Startup εταιρειών.

Στα Startupper Awards #2 εσύ αποφασίζεις: μπες στο awards.startupper.gr ή απευθείας στο esurvey.gr/sa17 μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, ψήφισε το Startup της επιλογής σου σε κάθε μια από τις τέσσερις κατηγορίες και διεκδίκησε ένα Premium Huawei Smartphone!

Οι χορηγοί των Startupper Awards #2, όπως επίσης οι δωροθέτες, το αναλυτικό πρόγραμμα, αλλά και η ημερομηνία της βράβευσης των νικητών, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Λίγα λόγια για το STARTUPPER

To STARTUPPER.gr αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο portal για τις Startup επιχειρήσεις στην Ελλάδα, το οποίο αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του Ελληνικού startup οικοσυστήματος, καλύπτοντας τις εξελίξεις τις διεθνείς τάσεις, τις επενδύσεις και τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις για τα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου.

Το Startupper.gr αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ελληνική Startup σκήνη, αναδεικνύοντας με συνέπεια αποκλειστικά θέματα και πρόσωπα του οικοσυστήματος. Παράλληλα έχει αναδείξει και κορυφαίες τάσεις του εξωτερικού, όπως τον τομέα του FinTech.

Για πληροφορίες
Καλέστε στο 210 32 49 222
ή στείλτε email στο awards@startupper.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ