ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προς νέο ρεκόρ στον τουρισμό οδεύουν τα ελληνικά νησιά φέτος το Καλοκαίρι!

Προς νέο ρεκόρ στον τουρισμό οδεύουν τα ελληνικά νησιά φέτος το Καλοκαίρι!

Ρεκόρ αναμένεται να σημειώσει το Καλοκαίρι του 2017 ο τουρισμός στην Ελλάδα καθώς, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι εκατομμύρια τουρίστες θα επισκεφτούν φέτος τα ελληνικά νησιά για να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt και σύμφωνα με τα οποία φέτος αναμένονται στην Ελλάδα περισσότεροι από 30 εκατομμύρια επισκέπτες, οι περισσότεροι Γερμανοί, Άγγλοι και Ρώσοι. Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνει και η TUI, ο μεγαλύτερος τουρ operator, αποκαλύπτοντας ότι στις αρχές του χρόνου καταγράφηκε αύξηση των κρατήσεων κατά 23% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Η Ρόδος και η Κως είναι δύο από τους φετινούς, πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Ο ξένος Τύπος αποθεώνει τα ελληνικά νησιά

Στο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο διάστημα, έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας μια σειρά από δημοσιεύματα που «υμνούν» το ελληνικό καλοκαίρι και την ομορφιά των ελληνικών νησιών. Από την Τelegraph μέχρι το αμερικανικό CNN. Τα ξένα μέσα ενισχύουν με τα άρθρα τους το ήδη θετικό κλίμα που υπάρχει.

Ευτυχώς, η σύνδεση με τα νησιά δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί ότι με νέο δρομολόγιο του Blue Star 2, μπορεί κάποιος να ταξιδέψει στη Σάμο σε μόλις σε 6 ώρες και 45 λεπτά. Μάλιστα, με το συγκεκριμένο δρομολόγιο η Σάμος συνδέεται με την Κω, τη Ρόδο και την Κάρπαθο, δίνοντάς μας νέες δυνατότητες στον προγραμματισμό των ταξιδιών.

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για όλους τους προορισμούς

Τα πλοία της Blue Star προσφέρουν ακόμη υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο ταξίδι, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία εν πλω. Μάλιστα, τα Blue Star 2 και Blue Star Patmos έχουν βραβευτεί για την αισθητική των εσωτερικών τους χώρων. Ταξιδέψτε με καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς τα αγαπημένα Δωδεκάνησα, την Κω, τη Ρόδο, την Κάλυμνο, την Αστυπάλαια, την Πάτμο, τη Λέρο, τους Λειψούς, τη Νίσυρο, την Τήλο, τη Σύμη, το Καστελόριζο και την Κάρπαθο με τα πλοία Blue Star 2, Blue Star Patmos, Blue Star Paros και Superfast XII.

δτ

Την ίδια ώρα, τα πλοία Blue Star Delos, Blue Star Paros, Blue Star Naxos και Blue Star Patmos μεταφέρουν τους ταξιδιώτες στις ξακουστές Κυκλάδες, τη Σύρο, την Τήνο, τη Μύκονο, την Πάρο, τη Νάξο, την Ίο, την Ανάφη, τη Σαντορίνη, την Αμοργό, την Ηρακλειά, τη Σχοινούσα, το Κουφονήσι και τη Δονούσα με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά.

Στη λίστα των δημοφιλέστερων ελληνικών προορισμών, συγκαταλέγονται -φυσικά- τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου (Χίος, Μυτιλήνη, Ψαρά και Οινούσσες) στα οποία μπορεί να ταξιδέψει κανείς με το Blue Star 1 το οποίο έχει μέχρι και πέντε αναχωρήσεις την εβδομάδα από το λιμάνι του Πειραιά.

Τέλος, η Blue Star Ferries παρέχει και καθημερινές αναχωρήσεις και στην πανέμορφη Κρήτη, από Πειραιά για Ηράκλειο με το Blue Horizon και από Πειραιά προς Χανιά με το Blue Galaxy. Μάλιστα, σύμφωνα με μεγάλους tour operator του εξωτερικού η Κρήτη καλείται φέτος να φιλοξενήσει 4 εκατ. επισκέπτες.

δτ1

Καινοτόμες υπηρεσίες

Για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Blue Star Ferries προσφέρει, επίσης, δύο καινοτόμες νέες υπηρεσίες: Την @sea και τον BlueStarino!

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία @sea είναι ένα νέο, διαδραστικό και πολυχρηστικό portal που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να συνδέονται στο wifi δίκτυο του πλοίου -χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο Διαδίκτυο- από οποιαδήποτε συσκευή και να ανακαλύπτουν διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες. Παράλληλα, η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας, όπως κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.ά.

Όσον αφορά στη δεύτερη καινοτόμα υπηρεσία, τον BlueStarino, αφορά σε οικογένειες με μικρά παιδιά. Πιο αναλυτικά, όσοι ταξιδεύουν με μικρά παιδιά, σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα, μπορούν να αναζητήσουν στο πλοίο τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino!

δτ2

Extra υπηρεσίες

Μεταξύ άλλων, παρέχεται έκπτωση 25% στα εισιτήρια σε όσους ταξιδεύουν σε 4κλινη καμπίνα, ενώ χάρη στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles, οι ταξιδιώτες μπορούν να συλλέξουν και να εξαργυρώσουν πόντους, εξασφαλίζοντας παράλληλα εκπτώσεις σε μελλοντικά τους ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε να πληροφορηθείτε στο www.bluestarferries.com., στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στην Blue Star Ferries, τηλ.: 210-8919800.

Και καλό ταξίδι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ