ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η «έξυπνη» λύση για τις μετακινήσεις στην πόλη

Η «έξυπνη» λύση για τις μετακινήσεις στην πόλη

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προκειμένου να μετακινηθούν στις μεγαλουπόλεις του δυτικού κόσμου.

Το φαινόμενο αυτό απαντάται και στην Αθήνα όπου ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της έχει εγκαταλείψει τα οχήματά του και έχει στραφεί στα ΜΜΜ για τις μετακινήσεις του στο κέντρο της πόλης -και όχι μόνο.

Οι λόγοι είναι κυρίως οικονομικοί αλλά και πρακτικοί, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι μετακινούνται με αυτοκίνητα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που παρατηρείται σε πολλές κεντρικές οδούς σε συνδυασμό με την έλλειψη ασφάλειας που πολλοί οδηγοί αισθάνονται, στρέφουν πολλούς επαγγελματίες σε εναλλακτικές λύσεις.

Custom made λύσεις για τις μετακινήσεις

Το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, τα λεωφορεία αλλά και ο προαστιακός έχουν «κερδίσει» πολλούς Αθηναίους. Στη δική μας περίπτωση, όμως, η λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης ήρθε με ένα μικρό αυτοκίνητο για την πόλη. Δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε σε καθημερινό επίπεδο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά ούτε και να επισκεπτόμαστε το κέντρο για τα επαγγελματικά μας ραντεβού με το οικογενειακό αυτοκίνητο.

Ο παραπάνω συνδυασμός αποδείχθηκε μια οικονομική και βολική επιλογή η οποία, ωστόσο, δεν θα αποδεικνύονταν συμφέρουσα αν δεν υπήρχε και το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Λόγω της οικονομικής κρίσης πολλοί οδηγοί (περισσότερο εκείνοι που κάνουν μικρές αποστάσεις) αφήνουν τα αυτοκίνητά τους σταθμευμένα στο σπίτι. Πόσο μάλλον όταν μία οικογένεια έχει δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί το ένα από τα δύο λιγότερο.

cnn1

Επαγγελματική λύση Buy The Mile

Η ανάγκη για οικονομική και ουσιαστικά «custom made» ασφάλιση εξυπηρετείται σήμερα από την καινοτόμα υπηρεσία Buy The Mile. Την ανακαλύψαμε στην Anytime σε τρία προγράμματα (Basic, Economic και Value) και αποτελεί μια πρωτοποριακή επιλογή αφού αφορά στην ασφάλιση του αυτοκινήτου ανάλογα με τα χιλιόμετρα.

Για εμάς, που χρησιμοποιούμε το επαγγελματικό μας αυτοκίνητο για μικρές αποστάσεις συνιστά ξεκάθαρα μια δίκαιη και «έξυπνη» λύση, καθώς ασφαλίζουμε το αυτοκίνητό μας για τα χιλιόμετρα που κάνουμε. Έτσι, έχουμε και μεγάλο κέρδος χάρη στη συγκεκριμένη επιλογή, ενώ την ίδια ώρα η καθημερινότητά μας γίνεται πιο εύκολη και ομαλή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα Buy The Mile προγράμματα ξεκινούν από 3.000 χιλιόμετρα ετησίως, και μπορείτε όποτε χρειαστεί να αποκτήσετε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Επειδή στην πόλη και συγκεκριμένα στο κέντρο, τα απρόοπτα που ενδέχεται να συμβούν είναι πολλά (φωτιές, κλοπές, πλημμύρες, κλπ), εμείς επιλέξαμε το πρόγραμμα Value Buy The Mile που αποτελεί μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση για τα δικά μας δεδομένα.

Όταν η τεχνολογία διευκολύνει την καθημερινότητά μας

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων είναι, επίσης, μια από τις παραμέτρους που μας προσέλκυσε και εντέλει, μας ενθουσίασε. Πρόκειται για μια ειδική συσκευή με ενσωματωμένο GPS που τοποθετείται στη θύρα OBD του αυτοκινήτου και την οποία εγκαταστήσαμε στο όχημά μας σε λίγα μόνο λεπτά. Αν είστε λάτρεις της τεχνολογίας, τότε το σίγουρο είναι ότι θα «κατεβάσετε» την ειδική online εφαρμογή ή το Buy The Mile app στο κινητό σας και θα έχετε 24ωρη ενημέρωση για τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει..

Ασφαλείς μετακινήσεις

Σε κάθε περίσταση, η ασφάλεια είναι το Α και το Ω στις μετακινήσεις και αυτό το γνωρίζουμε καλά όσοι μετακινούμαστε καθημερινά στην πόλη.

Ακόμη και οι μετακινήσεις των λίγων χιλιομέτρων πρέπει να γίνονται μια ασφάλεια και αυτό καλούνται να το εμπεδώσουν οι οδηγοί οι οποίοι, προκειμένου να γλιτώσουν λίγα χρήματα, ρισκάρουν τη ζωή τους αλλά και τις ζωές των συνανθρώπων τους κινούμενοι με ανασφάλιστα οχήματα στην πόλη. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις που ταιριάζουν στην κάθε περίπτωση. Το Buy The Mile της Anytime ήταν το δικό μας «επαγγελματικό» βήμα.