ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το απόλυτο tip για να παραμείνεις φρέσκια και δροσερή το Καλοκαίρι

Το απόλυτο tip για να παραμείνεις φρέσκια και δροσερή το Καλοκαίρι

Το Καλοκαίρι η επιδερμίδα μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση.

Οι υψηλές θερμοκρασίες, ο ήλιος και η θάλασσα ταλαιπωρούν το δέρμα μας, το οποίο πρέπει να φρεσκάρουμε όσο περισσότερο μπορούμε, για να αισθανόμαστε καθαρές και δροσερές. Όταν βρίσκεσαι σπίτι, ο καθαρισμός και η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι εύκολη υπόθεση. Τι κάνουμε όμως όταν κινούμαστε διαρκώς και ποιο είναι το μυστικό για να φροντίσουμε για την υγιεινή μας κάθε στιγμή;

Είτε βρίσκεσαι στην πόλη είτε έφυγες για το νησί, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να παραμένεις πάντα φρέσκια και δροσερή. Τα νέα υγρά μαντηλάκια Zewa fresh to go είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου σε κάθε σου βόλτα, στους άδειους δρόμους της Αθήνας ή στα πλακόστρωτα στενάκια των Κυκλάδων.

Πες «αντίο» στα μικρόβια!

zewa 2

Με το δροσερό τους άρωμα θα σε αναζωογονήσουν και θα σε γεμίσουν ευεξία! Πάνε πακέτο με τις καθημερινές σου δραστηριότητες και χαρίζουν την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας για να κινείσαι ελεύθερα και να νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε κάθε σου βήμα.

Είναι ιδανικά για να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα τα χέρια, το πρόσωπο, τον λαιμό και τους ώμους σου. Έτσι, θα απαλλαγείς από τα μικρόβια. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι το κινητό, που έχει γίνει προέκταση του χεριού σου, είναι 60 φορές πιο βρώμικο από τα σκουπίδια σου!

Χρησιμοποίησέ τα Zewa fresh to go χωρίς δεύτερες σκέψεις

zewa 3

Τα Zewa fresh to go είναι δερματολογικά ελεγμένα, έχουν ουδέτερο ph και δεν περιέχουν οινόπνευμα. Έτσι, θα περιποιηθούν ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες με απαλότητα. Το καλύτερο όμως είναι χάρη στη μοναδική τους σύνθεση δεν θα νιώθεις ότι το δέρμα σου «κολλάει».

Επίλεξε τα Zewa fresh to go Classic που χαρίζουν μια δροσερή αίσθηση καθαριότητας, ακόμα και όταν βρίσκεστε στον δρόμο ή τα αντιβακτηριδιακά Zewa fresh to go Protect που είναι ειδικά ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Βαλ’ τα στο αμάξι σου, στο ντουλαπάκι του γραφείου, αλλά και στην τσάντα της παραλίας για να μπορείς να περιποιηθείς τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο, όπου και αν βρίσκεσαι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ