ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο Ford Fiesta: 8 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση και Ακόμα πιο Ανταγωνιστικά Χρηματοδοτικά Προγράμματα

Νέο Ford Fiesta: 8 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση και Ακόμα πιο Ανταγωνιστικά Χρηματοδοτικά Προγράμματα

Η Ford σας δίνει έναν ακόμη λόγο για να χαμογελάτε - έναν ακόμη λόγο για να αποκτήσετε το νέο Ford Fiesta, το πιο τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του!

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του δημοφιλούς** μοντέλου στην Ελληνική αγορά, η Ford αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο νέο Ford Fiesta και επιπλέον της Εργοστασιακής Εγγύησης 8 ετών, το εφοδιάζει ένα ακόμη «όπλο» για την κατάκτηση της κορυφής.

To νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Credit που τίθεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το νέο Ford Fiesta με ένα εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από 1,99%.*

Το επιτόκιο αυτό αποτελεί μέρος των αποκλειστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης που η Ford προσφέρει για το νέο Fiesta - επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και αποκτήστε το με ελάχιστη προκαταβολή από 2.598€ ή από 181€ το μήνα.

Αποκτήστε εύκολα το νέο Ford Fiesta και αγαπήστε ξανά τους δρόμους, την οδήγηση και το ταξίδι!

Εγγύηση για το Ford Fiesta:

8 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση Ford Protect

Χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Fiesta:

ford

* Δεν συμπεριλαμβάνεται η εισφορά 0,6%

** Το Ford Fiesta ήταν το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανάλυση στοιχείων της βιομηχανίας από τη Ford για το Μάρτιο του 2017. Η Ford Ευρώπης αναφέρει τις πωλήσεις της για τις παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές της όπου εκπροσωπείται μέσω Εθνικών Εταιρειών Πωλήσεων και είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βρετανία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ρουμανία, Σουηδία και Ελβετία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ