ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

IEK AΛΦΑ: Πίστεψε στον εαυτό σου και κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για το μέλλον σου

IEK AΛΦΑ: Πίστεψε στον εαυτό σου και κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για το μέλλον σου
Είσαι γεννημένος να πέτυχεις… Απλά πίστεψέ το! –Ποιοτικές σπουδές σε 95 περιζήτητες ειδικότητες

Όταν ξέρεις ότι η απόφαση για σπουδές αφορά άμεσα στο επαγγελματικό μέλλον, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη αποτελεί Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, γιατί δεν διασφαλίζει απλά τη διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, αλλά «υπογράφει» την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις Ναυτιλιακά ή Παιδαγωγικά, Γραφιστική ή Δημοσιογραφία, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Φυσικοθεραπεία ή Προπονητική, Security ή Μηχανολογία, Τουριστικά ή Πληροφορική, Κομμωτική ή Νοσηλευτική...

...γιατί η επαγγελματική σου σταδιοδρομία ξεκινά από το... ΑΛΦΑ!

Η συνέπεια στην παροχή ποιοτικών προγραμμάτων σπουδών για 95 περιζήτητες ειδικότητες, με καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών, καθιστούν την παρουσία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ δυναμική, μείζονος σημασίας και πρότυπη στο χώρο της σύγχρονης ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση είναι βασισμένη στα πρότυπα και στις προδιαγραφές κορυφαίων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών φορέων. Θέτουμε γερά θεμέλια για το επαγγελματικό μέλλον των σπουδαστών μας, γιατί για όλους εμάς, το μέλλον των νέων που μας εμπιστεύονται είναι αδιαπραγμάτευτη αξία και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ!

Μόνο η εγγραφή στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, εγγυάται ολοκληρωμένη εκπαίδευση και επαγγελματική επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2017:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ