ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το αυθεντικό truck της εκλεκτής tequila Don Julio σε road show με αέρα Μεξικού

Το αυθεντικό truck της εκλεκτής tequila Don Julio σε road show με αέρα Μεξικού

Το φορτηγό-σύμβολο της Don Julio, της tequila που μεταφέρει τις αξίες του ιδρυτή της: το πάθος για ποιότητα, την πίστη στην παράδοση, την επιμονή στη χειροτεχνία θα βρίσκεται στην Αθήνα από τις 8-24 Σεπτεμβρίου, σε αγαπημένα bars για να μας ταξιδέψει νοερά στο Μεξικό και να μας μυήσει στο κόσμο ενός εκλεκτού αποστάγματος που θα μπορούμε να δοκιμάσουμε σε μοναδικά serves, αλλά και στην απόλυτη έκφρασή του σε μια Tommy's Margarita.

Αναζητήστε το και αφήστε τον εαυτό σας να μεταφερθεί στις φυτείες με τις μπλε αγαύες. Εκεί που o Don Julio González έλεγε: «Αν έχεις πάθος, τα έχεις όλα!»

4877680 1763 preview

Το φορτηγό θα βρίσκεται σε μερικά από τα πιο εκλεκτά bar της Αθήνας και συγκεκριμένα στα:

-Rockfellas, στον Πειραιά – 8/9
-Nalu, στον Άλιμο – 12/9
-Ιστιοπλοϊκός Όμιλος, στον Πειραιά – 13/9
-Moorings, στη Βουλιαγμένη – 14/9
-Dodo’s, στην Αγία Παρασκευή – 15/9
-Mosaiko, στη Γλυφάδα – 16/9
-Μπελ Ρεϋ, στο Κουκάκι – 17/9
-Odori, στο Κέντρο – 20/9
-Bookali, στο Χολαργό – 22/9
-Rumors, στη Βουλιαγμένη – 23/9
-Hide & Seek, στο Χαλάνδρι – 24/9

4877617 1763 preview

H ιστορία της Don Julio

Η ιστορία αυτής της μοναδικής tequila είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον ιδρυτή της, τον Don Julio González και με αυτό που όριζε τη ζωή του: Tο πάθος για ότι έκανε. Αυτό το πάθος ενέπνευσε τη δημιουργία της πρώτης εκλεκτής tequila, της Don Julio. Από νεαρή ηλικία, ο Don Julio González είδε μια μοναδική ευκαιρία στην παραγωγή tequila. Με μόνη δύναμή του το μεγάλο πάθος του, βρήκε το θάρρος, ζήτησε δάνειο από έναν ισχυρό τοπικό επιχειρηματία και ίδρυσε το πρώτο του αποστακτήριο.

Με όραμά του να φέρει την επανάσταση στην tequila, ο Don Julio González δεν έκανε καμία υποχώρηση στην ποιότητα. Φύτεψε κάθε αγαύη σε μεγάλη απόσταση από την άλλη, δίνοντας σε κάθε μία χωριστά τη δυνατότητα να αναπτυχθεί με τις καλύτερες προδιαγραφές πριν το θερισμό. Διαλέγοντας τις πιο χυμώδεις piña, τις μετέφερε ο ίδιος στο αποστακτήριο του με το θρυλικό του truck και τις άφηνε να ψηθούν αργά για 72 ώρες. Το απόσταγμα ήταν μια tequila μοναδική, με εξαιρετικά ισορροπημένη και απαλή αίσθηση στον ουρανίσκο, με λεπτό άρωμα εσπεριδοειδών και βοτάνων που άφηνε μια δροσερή, υφάλμυρη επίγευση. Μια tequila γεμάτη πάθος.

Όταν ήρθε η ώρα της εμφιάλωσης, έφερε μια ακόμα επανάσταση. Ενώ μέχρι τότε, τα μπουκάλια της tequila ήταν ψηλά και φυλάσσονταν κάτω από το τραπέζι, ο Don Julio González οραματίστηκε ένα ποτό που του άξιζε μια θέση επάνω στο τραπέζι. Έτσι σχεδίασε αυτό το μοναδικό μπουκάλι, πιο κοντό από τα προηγούμενα ώστε να μπαίνει πάνω στο τραπέζι αλλά και να επιτρέπει στους συνδαιτημόνες να βλέπουν ο ένας τον άλλο!

Όσο η φήμη αυτής της tequila ταξίδευε ανά τον κόσμο, ο Don Julio González παρέμεινε πιστός στην κοινότητα που έκανε το πάθος του πραγματικότητα. Διαμένοντας στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργαζόταν με πάθος για την ποιότητα και τη χειροτεχνία, αναβιώνοντας το πάθος ενός ανθρώπου που έφερε την επανάσταση στην tequila για πάντα.

#donjuliocantina #donjuliotequila

ΔΗΜΟΦΙΛΗ