ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Empower Forward: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Stoiximan απλώνουν το χέρι που χρειάζεσαι

Empower Forward: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Stoiximan απλώνουν το χέρι που χρειάζεσαι

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Stoiximan, ο πρωταθλητής και MVP του ΝΒΑ, σε καλεί να κάνεις αισιόδοξα, το βήμα της επανεκκίνησης. 

Το ζητούμενο δεν είναι να μην πέσεις. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να ξανασηκωθείς. Σε κάθε στιγμή αποτυχίας, δυσκολίας και απόρριψης, ένας αθλητής αγγίζει όρια.

Με το μότο «Κάνουμε όλοι βήματα μπροστά μέσα από τον αθλητισμό», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κάνει το πρώτο και πιο σημαντικό, στο νέο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan Εmpower Forward. Απλώνει το χέρι του, για να στηρίξει κάθε προσπάθεια επανεκκίνησης μετά από μία μικρή ή μεγάλη αποτυχία. Ο αθλητισμός όμως, δεν περιλαμβάνει μόνο γκρίζες στιγμές. Η προσπάθεια και η θέληση, χρειάζονται πάντα την ώθηση που τις δυναμώνει.

Η καμπάνια του προγράμματος αποτυπώνει με πολύ καθαρό τρόπο, το ποιες μπορεί να είναι οι δυσκολίες που συναντά στην καθημερινή προσπάθεια ένας αθλητής ή μία αθλήτρια. Πότε τα φώτα σβήνουν, πότε τα κίνητρα εξαφανίζονται και πότε η προσπάθεια εγκαταλείπεται.

Εκεί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εμφανίζεται. Τα φώτα ανάβουν ξανά, η προσπάθεια ξαναρχίζει και το ανάστημα της παρουσίας και της διαδρομής ενός σπουδαίου αθλήτη, καθοδηγεί και στηρίζει εμπράκτως όλα αυτά τα πρόσωπα, ώστε να βρουν τα κίνητρά τους για να κάνουν το βήμα από την αρχή.

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό τηλεοπτικό spot

Το πρόγραμμα Εmpower Forward αποτελείται από τρεις πυλώνες:

  • Ψυχική υγεία

Το πρόγραμμα εστιάζει στο ζήτημα της ψυχικής υγείας των αθλούμενων, στοχεύοντας στην εξάλειψη των προκαταλήψεων γύρω από το θέμα, τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση προκλήσεων, τη διαχείριση του αγωνιστικού άγχους και την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας.

  • Γυναίκες στον αθλητισμό

Το Empower Forward στοχεύει στην προσέλκυση περισσότερων γυναικών στον αθλητισμό, με τη συμμετοχή των νέων γυναικών και κοριτσιών σε αθλήματα που δεν είναι ευρέως διαδεδομένα.

  • Νέοι αθλητές και αθλήτριες

Επιπλέον, το Εmpower Forward έχει ως στόχο την υποστήριξη νέων αθλητών και
αθλητριών, προπονητών αθλητικών σωματείων, καθώς και εκπαιδευτικών σεμιναρίων φυσικής αγωγής σε όλη την Ελλάδα.

Το Empower Forward είναι ήδη σε εξέλιξη με μία σειρά από εκπαιδεύσεις, σχετικές με την ψυχική υγεία και το πως αυτή ακουμπά τους αθλητές και το περιβάλλον τους.

Έως το τέλος του 2024, υπολογίζονται πως τα οφέλη του προγράμματος, θα έχουν συμβάλλει σε περισσότερα από 10.000 άτομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ