ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Γ. Δραγασάκη με τη Διοίκηση της Credicom

Συνάντηση Γ. Δραγασάκη με τη Διοίκηση της Credicom
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνάντηση γνωριμίας με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη είχε σήμερα, Τρίτη, αντιπροσωπεία της Credicom, με επικεφαλής τον βασικό επενδυτή της τράπεζας Μπόμπ Ντάιμοντ, ιδρυτή του fund Atlas Merchant Capital.

Τον Μπόμπ Ντάιμοντ, συνόδευε η διευθύνουσα σύμβουλος της Credicom Αναστασία Σακελαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση με τον κ. Δραγασάκη ο Μπόμπ Ντάιμοντ εστίασε στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και στις ευκαιρίες που προσφέρει η χώρα.

Η Διοίκηση της Credicom παρουσίασε στον κ. Δραγασάκη τα σχέδιά της και το επιχειρησιακό της πλάνο με τον Αντιπρόεδρο να υπογραμμίζει ένθερμα ότι είναι ευπρόσδεκτη μια νέα παρουσία και μια νέα μεγάλη επένδυση στον εγχώριο χρηματοπιστωτικό τομέα.

Κατά πληροφορίες η Διοίκηση της Credicom θα έχει συνάντηση και με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Δημήτρη Λιάκο.

Να σημειωθεί πως η Credicom δρομολογεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 200 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αναπτύξει πλήρως τις λειτουργίες της στη λιανική τραπεζική και ειδικά στο σκέλος των πιστώσεων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Προς το σκοπό αυτό η τράπεζα δομεί μια ισχυρή διοικητική ομάδα. Σε αυτή πρόσφατα προστέθηκαν ο Σωτήρης Συρμακέζης ο οποίος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή, Group Chief Digital & Technology Officer (Group CDTO) στον Όμιλο Eurobank και ο Γιώργος Κουτσός, πρώην στέλεχος της Deloitte και του ΤΧΣ, που θα ασκεί χρέη οικονομικού διευθυντή (CFO) στην τράπεζα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ