Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Τι προβλέπει η ρύθμιση
Τη ρύθμιση «τέλη με τον μήνα», που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους να τα κυκλοφορήσουν πληρώνοντας μια αναλογία του ποσού των τελών κυκλοφορίας μέχρι το τέλος του έτους, σχεδιάζει να επαναφέρει σύντομα το υπουργείο Οικονομικών.
Και για φέτος θα ισχύσει ο κανόνας που προβλέπει ότι όσο περισσότεροι είναι οι μήνες που θα κυκλοφορήσουν τα αυτοκίνητα τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει ο ιδιοκτήτης.
Σύμφωνα με τη ρύθμιση, για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 1 μηνός καταβάλλονται τα 2/12 των τελών κυκλοφορίας, για 3 μήνες πληρώνονται τα 4/12, ενώ για το υπόλοιπο διάστημα του έτους και μέχρι το τέλος του 2018 θα καταβάλλονται τα δωδέκατα του ποσού των τελών που αναλογούν στο όχημα.
Βασίλισσα Καμίλα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την επίθεση που δέχτηκε έφηβη σε τρένο
12:59
Χαμόγελα και ευχές στο Μαξίμου: Κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Σύλλογο Λιοσιωτών (vid&pics)
12:50
Χειροπέδες σε 41χρονο για μικροδέματα κοκαΐνης στην Θεσσαλονίκη - Τον έπιασε το «ελληνικό FBI» (pic)
12:50
Μήνυμα Σαμαρά: Φτάνουν τα ψέματα και οι διχασμοί - Η πατρίδα απαιτεί Αλήθεια και δικαιοσύνη
12:47