ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε αναζήτηση γραφείων η ΑΑΔΕ

Σε αναζήτηση γραφείων η ΑΑΔΕ

Η διεύρυνση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει αυξήσεις τις στεγαστικές ανάγκες της, με αποτέλεσμα να αναζητεί κτίριο στο κέντρο της Αθήνας που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της.

Προς το σκοπό αυτό ενδιαφέρεται να μισθώσει για έως 12 χρόνια ένα ή περισσότερα ακίνητα, με γραφειακούς χώρους συνολικής επιφάνειας από 5.000 έως 20.000 τ.μ..

Προκειμένου να διερευνηθεί η διαθεσιμότητα ακινήτων, η ΑΑΔΕ κάλεσε ενδιαφερόμενους για την εκμίσθωση ακινήτων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα ως ιδιοκτήτες ή και κάτοχοι ακινήτων δυνάμει σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης), να της υποβάλουν σχετική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 5 Μαρτίου.

Τα ιδανικά ακίνητα θα πρέπει να είναι στον Δήμο Αθηναίων και σε απόσταση έως 800 μέτρα περίπου από σταθμό ΜΕΤΡΟ ή ΗΣΑΠ ή ΤΡΑΜ.

Τα ακίνητα θα πρέπει να είναι σύγχρονων απαιτήσεων, θα πρέπει να δίνουν πρόσβαση σε ΑμεΑ, να έχουν πιστοποιητικό πυροπροστασίας και να είναι απολύτως έτοιμα προς χρήση με μέριμνα και δαπάνη του εκμισθωτή (εργασίες διαρρύθμισης, Η/Μ εγκαταστάσεις, δομημένη καλωδίωση).

Τέλος, ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να αναλάβει με μέριμνα και δαπάνες του τις απαιτούμενες εργασίες με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές και τις υποδείξεις της ΑΑΔΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ