ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος νέος Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής

Ο Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος νέος Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής
ΑΠΕ -ΜΠΕ

Χρέη Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος, στη θέση του αποχωρήσαντος Φραγκίσκου Κουτεντάκη ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής στο Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής.

Η τοποθέτηση του κ. Σπηλιωτόπουλου έγινε με απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος έχει διατελέσει αναπληρωτής προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Μισθών του Γενικού Λογιστηρίου και είναι νυν συνταξιούχος του Ελληνικού Δημοσίου. Έως προσφάτως ασκούσε καθήκοντα άμισθου Ειδικού Συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα παραμείνει στη θέση του μετακλητού προϊσταμένου της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών, μέχρι την παύση του με απόφαση του πρωθυπουργού, η οποία θα εκδοθεί εντός τριμήνου από την τοποθέτηση του επιλεγέντος στη θέση του Τομεακού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών ή την κατάργηση της θέσης του κατά την αναμόρφωση της νομοθεσίας περί Κυβέρνησης και κυβερνητικών οργάνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ