ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Θανάσης Δημάκης νέος Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας

Ο Θανάσης Δημάκης νέος Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο Θανάσης Δημάκης τοποθετήθηκε μετακλητός Γενικός Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Η συγκεκριμένη θέση έμμενε κενή μετά την παραίτηση της Θεοπίστης Πέρκα, η οποία αποχώρησε προκειμένου να πολιτευτεί με το ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Δημάκης είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Τμήματος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του ΑΠΘ, με ειδικότητα Αγροτικής Οικονομίας, Προγραμματισμού και Κοινωνιολογίας και έχει πλούσια αυτοδιοικητική και συνδικαλιστική δραστηριότητα.

Δεδομένου ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής και διορισμού του Τομεακού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Δημάκης τοποθετήθηκε προσωρινά στην εν λόγω θέση.

«Ο διοριζόμενος στην ανωτέρω θέση, εκτελεί τα καθήκοντά του μέχρι την παύση του με απόφαση του Πρωθυπουργού, η οποία πρέπει να έχει εκδοθεί εντός τριμήνου από την τοποθέτηση του επιλεγέντος στη θέση του Τομεακού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών ή την κατάργηση της θέσης του κατά την αναμόρφωση της νομοθεσίας περί Κυβέρνησης και κυβερνητικών οργάνων», αναφέρει η σχετική απόφαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ