ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΦΚΑ: Στις 13 Απριλίου λήγει η προθεσμία καταβολής των εισφορών Φεβρουαρίου

ΕΦΚΑ: Στις 13 Απριλίου λήγει η προθεσμία καταβολής των εισφορών Φεβρουαρίου
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο από τις αρμόδιες Υπηρεσίες βρίσκεται η διαδικασία υπολογισμού των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών, προκειμένου να εντοπίζονται ενδεχόμενες αστοχίες και να προωθείται άμεσα η επίλυσή τους, σύμφωνα με τη διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Όπως επισημαίνει ο ΕΦΚΑ, οι πρώτες παρεμβάσεις έγιναν στις εισφορές Φεβρουαρίου και ήδη δρομολογούνται οι επόμενες, που θα υλοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα. Η διοίκηση διαβεβαιώνει ότι το έργο αυτό θα συνεχιστεί με δυναμισμό και επιμονή, μέχρι να επιλυθεί και η τελευταία αστοχία και να αποκατασταθεί η δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση όλων των ασφαλισμένων.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΕΦΚΑ υπενθυμίζει ότι οι εισφορές Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2017, έχουν περιληφθεί στο ειδοποιητήριο που έχει ήδη σταλεί ταχυδρομικά στους ασφαλισμένους και έχουν αναρτηθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στον ιστότοπο www.efka.gov.gr . Ασφαλισμένοι που, ενδεχομένως, δεν έχουν παραλάβει το ειδοποιητήριο, έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσής του, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία καταβολής των εισφορών Φεβρουαρίου 2017 λήγει τη Μ. Πέμπτη 13.04.2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ