ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνέντευξη Τσακαλώτου - Ντάισελμπλουμ τη Δευτέρα

Συνέντευξη Τσακαλώτου - Ντάισελμπλουμ τη Δευτέρα
ΕΡΑ

Κοινή συνέντευξη Τύπου θα δώσουν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ τη Δευτέρα μετά από τη συνάντησή τους στο υπουργείο Οικονομικών.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του Eurogroup τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 3 στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση αυτή θα μετέχει και ο επικεφαλής του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μέσα στον Οκτώβριο θα αφυπηρετήσει από τη θέση του Ολλανδού υπουργού των Οικονομικών, ενώ θα παραμείνει επικεφαλής του Eurogroup έως τον προσεχή Ιανουάριο. Έως τον Ιανουάριο θα παραμείνει και ο Τόμας Βίζερ στο EuroWorking Group.

Σημειώνεται πως ο Γερούν Ντάισελμπλουμ θα μιλήσει το απόγευμα της Δευτέρας σε συνέδριο του Economist, όπου θα απευθύνει ομιλία και ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου με θέμα «ΗΠΑ, ΕΕ και Ελλάδα: Τα μαθήματα 10 χρόνια μετά την κρίση του 2008».

Θα προηγηθεί μία τετ α τετ συζήτηση του Τζακ Λιου με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, πρόεδρο του Ομίλου Μυτιληναίου, στην οποία οι δύο άνδρες να εστιάσουν στο πόσο γρήγορα μπορεί να αναπτυχθεί η Ελλάδα και ποια είναι η ενδεδειγμένη στρατηγική για την επιτυχία της χώρας και των επιχειρήσεων της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ