Σε καραντίνα Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης
Σε καραντίνα βρίσκονται οι Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης, καθώς ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη αλλά λίγο πριν την αναχώρησή τους ενημερώθηκαν πως επενδυτής από το εξωτερικό με τον οποίο ήρθαν σε επαφή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Οι δύο υπουργοί δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό όταν ενημερώθηκαν ότι είχαν έρθει σε επαφή με κρούσμα του ιού.
Η ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης
Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.
Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.
ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες - Προσοχή στις πληρωμές
06:00
Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για ανέργους - Ποια η διαδικασία υποβολής
05:00
Στην 5ετία μειώνεται η παραγραφή χρεών - Ποιους αφορά και τι αλλάζει το 2026
04:00
Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση - Πώς υπολογίζεται
03:00