ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη - Τσίπρα στον Πετρούνια

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη - Τσίπρα στον Πετρούνια
AP Photo

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια έστειλαν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Ο "Άρχοντας των Κρίκων" μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγχαρητήρια! Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη!», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός.

Με τη σειρά του ο κ. Τσίπρας έγραψε:

«Λένε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στο βάθρο αλλά να παραμείνεις για χρόνια εκεί. Ο Λευτέρης Πετρούνιας το κατάφερε. Είναι ένας αθλητής παγκόσμιας ακτινοβολίας και είμαστε πολύ περήφανοι για όλα όσα έχει πετύχει».

Πετρούνιας: Δικαίωση το μετάλλιο

Γεμάτος και ευτυχισμένος δηλώνει ο Λευτέρης Πετρούνιας για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ωστόσο, όπως είπε στις πρώτες του δηλώσεις έχει και μια γλυκόπικρη γεύση καθώς ο στόχος του ήταν η πρώτη θέση.

«Μου αρέσει να κερδίζω και να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω την πρώτη θέση», στην ΕΡΤ.

Συνέχισε λέγοντας πως το χάλκινο μετάλλιο είναι δικαίωση για όσους τον πίστεψαν και συνέχιζαν να τον στηρίζουν καθώς και απάντηση σε αυτούς που του έλεγαν πως δεν μπορεί να επιστρέψει μετά από χειρουργείο.

Ο ίδιος ευχαρίστησε την γυναίκα του Βασιλική Μιλλούση καθώς και την ομάδα του, ενώ έδωσε ραντεβού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, το 2024.

«Θα τα πούμε στο Παρίσι, δεν κλείνει μια καριέρα με την τρίτη θέση αλλά με την πρώτη», τόνισε.


Δείτε τα βίντεο από την απονομή του μεταλλίου και την προσπάθεια του πρωταθλητή:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ