Τουρκία: Δεν επετράπη η είσοδος του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στη χώρα
Ανανεώθηκε:
Στην κράτηση του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Eλλάδος, Γιώργου Βαρυθυμιάδη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προχώρησαν οι τουρκικές αρχές.
Όπως καταγγέλλει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, ο κ. Βαρυθυμιάδης κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και δεν του επετράπη η είσοδος στην Τουρκία.
Στόχος της επίσκεψής του στην Τουρκία ήταν να παραστεί στην Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά Τραπεζούντος τον Δεκαπενταύγουστο.
«Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Γεώργιος Βαρυθυμιάδης, κρατείται στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και δεν του επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα προκειμένου να παραστεί, ως εκπρόσωπος του Ποντιακού Ελληνισμού, στην αυριανή Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στη Παναγία Σουμελά Τραπεζούντος!
Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής αφέθησαν ελεύθερα να συνεχίσουν το ταξίδι, μεταξύ αυτών και η Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Μαρία Αντωνιάδου.
Γίνονται κινήσεις προκειμένου να βρεθεί λύση στο απαράδεκτο και προσβλητικό πρόβλημα που δημιούργησαν οι Τουρκικές Αρχές» αναφέρει η Ομοσπονδία στο Facebook.
Ρόλοι - πρόκληση φέρνουν τους σταρ στο Λονδίνο: Σίνθια Ερίβο, Τίλντα Σουίντον και Γκάρι Όλντμαν
13:13
Η Κύπρος ανέλαβε την προεδρία της ΕΕ - Συγχαρητήριο μήνυμα του ελληνικού ΥΠΕΞ
13:12
Από το Euphoria στο Game of Thrones: Οι 20 σειρές που θα συζητηθούν το 2026
13:03
Μήνυμα Κακλαμάνη: «Το 2026 να μας βρει ενωμένους γιατί μόνο έτσι πάει η ζωή μπροστά»
12:53