ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Ξεδιπλώνει σε συνέντευξη τις σαρωτικές αλλαγές στο ΣΥΡΙΖΑ (LIVE)

Τσίπρας: Ξεδιπλώνει σε συνέντευξη τις σαρωτικές αλλαγές στο ΣΥΡΙΖΑ (LIVE)
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα παραλείψει να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πανδημία και την ακρίβεια για τις οποίες, κατά τον ίδιο τουλάχιστον, οι κυβερνητικές ευθύνες είναι σοβαρότατες INTIME

Ο Αλέξης Τσίπρας παραχωρεί το βράδυ της Πέμπτης συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και την εκπομπή «Επί του πιεστηρίου», στους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Γιώργο Σιαδήμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στις ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί για το κόμμα του, ανάμεσα στις οποίες είναι και η εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τα εγγεγραμμένα μέλη.

Ο ίδιος εκτιμάται πως θα κληθεί να απαντήσει και σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τις εσωκομματικές αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει αυτές οι αλλαγές.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξάλλου, δεν θα παραλείψει να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πανδημία και την ακρίβεια για τις οποίες, κατά τον ίδιο τουλάχιστον, οι κυβερνητικές ευθύνες είναι σοβαρότατες.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει και για την κλήση σε απολογία με την ιδιότητα των κατηγορούμενων των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου, οι οποίοι πρωτοστάτησαν στην αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis.

Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, εκτιμάται πως θα επιρρίψει προσωπική ευθύνη στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το κυνήγι δημοσιογράφων και ΜΜΕ που τον αντιπολιτεύονται, ενώ θα σχολιάσει και την παραπομπή σε δίκη για κακουργήματα στενών συνεργατών του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δεν θα παραλείψει να αναφερθεί και στην προσωπική του περιπέτεια με τον κορονοϊό, η οποία τον ταλαιπώρησε το τελευταίο 15ήμερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ